zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Novo mesto

Mali nogomet v dvorani

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.11.2015 11:20

Agencija za šport Novo mesto razpisuje za ekipe, ki sodelujejo v ORNL, rekreacijsko ligo malega nogometa v dvorani za sezono 2015/2016.

Tekmovanje bo potekalo v dvorani Leona Štuklja ter dvorani Marof v Novem mestu s predvidenim pričetkom 3. oziroma 10. januarja 2016.

Prijavni list in fotokopijo plačane prijavnine sprejemajo do torka, 1.12.2015, na naslov: Agencija za šport Novo mesto, Kettejev drevored 2, 8000 Novo mesto, s pripisom za rekreativno nogometno ligo ali pa na: bojan.jaklic@gmail.com. Prijavni list dobite tudi na Agenciji za šport Novo mesto oziroma na spletni strani Agencije za šport Novo mesto www.as-nm.si.

Obveščanje ekip, ki sodelujejo v rekreacijski ligi, poteka izključno po e-pošti. Po elektronski pošti bodo pošiljali razporede, rezultate in obvestila. Ekipa je dolžna sporočiti najmanj en elektronski naslov, na katerega bodo prejemali obvestila glede tekmovanja. Iz iste ekipe je lahko več prejemnikov elektronske pošte, ki pa niso nujno člani ekip. Večino obvestil je že sedaj možno spremljati na spletni strani Agencije za šport Novo mesto: www.as-nm.si.

Občinska rekreacijska liga malega nogometa v dvorani rezultatsko ne bo vezana na ORNL (travne lige). Za razvrstitev ekip v skupine bodo upoštevani lanski rezultati občinske rekreacijske lige malega nogometa v dvorani.

Skupaj z obrazcem za prijavo je potrebno obvezno dostaviti potrdilo o plačilu prijavnine, v nasprotnem primeru se ekipa ne vključi v tekmovanje.


Prijavnino, ki znaša 90,00 €, plačate na transakcijski račun 01285-6030722207. Plačilo prijavnine je možno le preko računa.

Ekipe iz novonastalih občin ( Dolenjske Toplice, Mirna Peč, Šmarješke Toplice, Straža in Žužemberk) se lahko vključijo v ORNL tudi v sezoni 2015/2016, vendar z višjo prijavnino, ki znaša 120,00 €. Za ekipe, ki bodo imele igralce iz teh občin (enega do največ treh igralcev), pa je prijavnina 110,00 €.

V ligi nastopajo tekmovalci na lastno odgovornost oz. na odgovornost staršev, v kolikor so mladoletni.

S prijavo v rekreacijsko ligo sprejemate vsa določila pravilnika ORNL.