1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Nova Gorica

Maribor ugnal Krčane

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.09.2015 17:21

V 12. krogu Prve lige Telekom Slovenije so se v Krškem domačini merili z nogometaši iz Maribora in klonili z rezultatom 3:1.

Evforija v Krškem se je začela že v 6. minuti, ko je Sikošek oddal močno žogo na prvo vratnico, kjer je iz prve neubranljivo zaključil Luka Štefanac. Za izenačenje je poskrbel igralec Maribora Marko Šuler, ko je v 39. minuti igre po podaji Ibraimija iz kota na bližnjo vratnico natančno meril z glavo. V 71. minuti je padel še tretji gol tekme, ko je Dare Vršič pred kazenskim prostorom pokazal največ spretnosti in nato z roba natančno zaključil z nizkim diagonalnim strelom. Končni izid je v sodnikovem podaljšku po hitrem nasprotnem napadu postavil Gregor Bajde.

Novomeški nogometaši so se v 12. krogu Prve lige Telekom Slovenije danes mudili v Novi Gorici. Prvi gol je padel v 82. minuti igre, ko je po podaji Celcerja z natančnim strelom z glavo v levi spodnji kot Krkinih vrat zadel Miran Burgič. V četrti minuti sodnikovega podaljška pa je padel še drugi, odločilni zadetek. Zadel je Blessing Chibuike Eleke. Tekma med nogometaši Krke in Gorice se je tako z rezultatom 0:2 končala v prid slednjih.