nemška policija, splošna, kraj zločina Svet24.si

Ljubosumni mož zadavil ženo, nato organiziral ...

Mateja Logar Svet24.si

Zapirala bi tudi Logarjeva, a le prostovoljno

wholefoods Svet24.si

VIDEO: To so količine hrane, ki jih stran mečejo...

katja jagodic Reporter.si

Odvetnik: Starši po cepljenju umrle Katje lahko ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Minister Vizjak medijskemu mogotcu: Zakaj bi ...

kmetija Njena.si

Nina odstopa od igre, hoče domov

skender kosic Ekipa24.si

Ni mogel verjeti! Glejte, kaj je Kosić po koncu ...

Šport Lake Louis

Mazejeva 10. na drugem smuku

Piše: Radio Krka

Čas objave:
01.12.2012 22:27

Najboljše smučarke so se pomerile na drugem zaporednem smuku za svetovni pokal. Naša smučarka Tina Maže je v Lake Louisu danes prikazala boljšo vožnjo kot včeraj in poskrbela za dobro popotnico za jutrišnji superveleslalom. Na koncu je bila 10.

Na smučišču v Lake Louisu je bila spet najhitrejša Američanka Vonnova, ki je prehitela rojakinjo Cookovo, tretja je bila Švicarka Kaufmannova. Tina Maze je zasedla 10. mesto.

Na startni listi je bilo 52 smučark, organizatorji pa so imeli podobno kot v petek veliko težav z meglo in vidljivostjo na progi, tako da je bila tekma večkrat prekinjena. Podobno kot v petek je na smukaškem terenu zablestela Američanka Lindsey Vonn, ki je zabeležila drugo zaporedno zmago. Vonnova je sicer naredila eno večjo napako na progi, vendar je do cilja nadoknadila zaostanek in znova zmagala, tokrat je bila druga njena rojakinja Stacey Cook (+0,52), tretje mesto pa je pripadlo Švicarki Kaufmann-Abderhalden (+ 0,62). Od treh slovenskih smučark je bila najhitrejša Tina Maze, ki je izboljšala petkovo uvrstitev (20. mesto) in je tokrat zasedla 10. mesto (+1,67). Točke svetovnega pokala je osvojila tudi Ilka Štuhec z 21. mestom (+2,27).