Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport Novo mesto

Mladi igralci Krke na vrhu lestvice

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.10.2016 17:29

V Drgančevju, v Dolenjskem namiznoteniškem centru, so danes mladi igralci novomeške 2. ekipe Krke odigrali pomembni tekmi drugega kroga 3. slovenske namiznoteniške lige.

V prvem srečanju so se srečali z moštvom Royal Beach iz Škofje Loke in gladko zmagali s 5:0. Aljaž Božič je ugnal Jako Kanca s 3:1, Mitja Omerzel gladko s 3:0 Aljaža Bogataja, na 3:0 je povišal Domen Zupančič. Slavil je nad najboljšim gostujočim igralcem s 3:1. V nadaljevanju sta Mitja in Jožko Omerzel s 3:0 premagala Kanca in Bokala ter v 45-ih minutah zaključila dvoboj s 5:0. Rezervi v domači vrsti Vidu Zabukovecu na tem srečanju ni bilo potrebno nastopiti.

V drugi tekmi so se srečali z moštvom Kajuh Slovan iz Ljubljane. Domen Zupančič je s 3:0 premagal Miho Černeta, Jožko Omerzel s 3:0 na Petra Vitamvasa, Mitja Omerzel je s 3:1 ugnal Maja Pogačarja, na 4:0 je povišal Jožko Omerzel v izenačenem dvoboju, ko je Černeta težko, a zasluženo premagal šele v petem nizu, ki se je končal z 11:8. Edino točko je gostom priboril Pogačar z zmago nad Zupančičem s 3:0. Zmago domačim je v šesti igri priboril najmlajši v dvorani Mitja Omerzel. S 3:0 je odpihnil vrstnika Vitamvasa in postavil končni izid 5:1.