brioni, brionka, ladja Svet24.si

FOTO: Ob močnem neurju potonila ladja Brionka

zlato Svet24.si

Iskalec zlata zadel terno in obogatel

zapor ig 2 Necenzurirano

Spi v zaporu, čez dan pomaga osumljenim pranja ...

jerca legan milan cvikl m24 Reporter.si

Ločitvena vojna za luksuzno vilo: Umazano ozadje ...

primoz roglic lev Ekipa24.si

Kakšen kralj! Rogličev sin po dirki zasenčil ...

Everybody loves Raymond Odkrito.si

Tragično ozadje srečne družine

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Ali Luka Dončić lahko igra na naslednji tekmi? ...

Šport Novo mesto

Mladi namiznotenisači v boju za 1.ligo

Piše: ŠDSU

Čas objave:
11.04.2019 12:41

Namiznoteniški igralci ŠDSU v kvalifikacije za 1. Slovensko namiznoteniško ligo.

Za prvo mesto je v 2. Slovenski namiznoteniški ligi je po enakem številu točk odločal medsebojni rezultat najboljših ekip. Športnega društva SU in NTK Muta. Z eno manj dobljeno tekmo v gosteh, je ekipa Športnega društva SU osvojila odlično drugo mesto.

Mlada ekipa, ki ima v povprečju le 18 let in je sestavljena izključno iz naših domačih igralcev, se bo tako za uvrstitev v najvišjo ligo pomerila v kvalifikacijskih tekmah.


Jožko Omerzel, Domen Zupančič, Mitja Omerzel in Vid Zabukovec bodo pod vodstvom trenerja Uroša Slatinška prvo tekmo odigrali proti NTD Kajuh Slovan v gosteh, v četrtek, 11.4.2019 ob 18.00 uri na Kodeljevem v Ljubljani.

Druga tekma bo v soboto, 13.4. ob 10 uri v ŠC Livada - NTC SU.  Morebitna tekma bo tudi doma in sicer 17.4.2018.  Zmagovalec dveh dvobojev bo naslednje leto igral v 1. Slovenski namiznoteniški ligi.

»Glede na mlado in neizkušeno ekipo smo si na začetku sezone zadali cilj uvrstitev med 5 najboljših ekip v 2. SNTL, zato smo končnega rezultata resnično veseli. Ponosen sem na fante, ki so dokazali, da se s trdim delom da premagati marsikatero napoved ali statistiko. Zavedamo se, da bo vsaka posamezna zmaga uspeh proti izkušeni in uveljavljeni ekipi, vendar hkrati verjamemo, da tudi David lahko premaga Goljata. Podpora vsakega navijača pa bo vsekakor neprecenljiva.,« je povedal Uroš Slatinšek.