koronavirus, london Svet24.si

Vzpodbudne novice iz Izraela: Pfizerjevo cepivo ...

Greta Beccaglia Svet24.si

VIDEO: Pljunil v dlan in jo udaril po zadnjici. To...

oxford, streljanje, strelski-pohod Svet24.si

FOTO in VIDEO: Masaker na ameriški šoli ...

jezus janez jansa pf ukom Reporter.si

Ali se bodo danes poslanci NSI odločili za Jezusa...

janez-janša, sds Necenzurirano

Inšpekcija: SDS ni kršila vladnega odloka, ker ...

magnifico Odkrito.si

Magnifico: To je zato, ker sem lep ...

messi antonella Ekipa24.si

Ste videli, kaj je naredil MESSI?! Direktor revije...

Šport Novo mesto

FOTO: Članska ekipa MRK KRKA pred novo sezono

Piše: MRK Krka

Čas objave:
24.07.2018 08:58

Članska ekipa MRK KRKA je po slabih dveh mesecih premora spet zavihala rokave in tako začela priprave na novo rokometno sezono.

Izbranci trenerja Mirka Skoka so se danes že tradicionalno zbrali na igrišču pred novomeško dvorano Leona Štuklja, kjer jih je uvodoma pozdravil predsednik kluba Marjan Kukman, ki je fantom med drugim zaželel uspešno delo. Posebne dobrodošlice je bil tokrat deležen Luka Florjančič, letošnja edina okrepitev v vrstah Moškega rokometnega kluba Krka.

»Veselim se novih izzivov, kajti letošnja sezona bo spet atraktivna, kar se konkurence tiče. S trdim delom začenjamo od današnjega dne in upam, da sezona, ki je pred nami, mine brez poškodb. Ekipa je ostala enaka, pridružilo se nam je nekaj mlajših članov iz mladinskih vrst, ki bodo deležni enake obravnave kot starejši članski igralci. Vsak posameznik se bo moral za minutažo, ki jo bo dobil na tekmi, pošteno potruditi«, je povedal trener Skoko.

Sicer pa so rokometaši na zbor prišli odločeni, da rezultat iz minule sezone še izboljšajo, zato so že na prvem treningu s kondicijskim trenerjem Zoranom Dražetičem naredili test vzdržljivosti, v prvem planu pa je nabiranje fizične moči in kondicije. Treninge bodo člani opravljali dvakrat dnevno, večinoma se bodo zadrževali v okolici Novega mesta, naslednji mesec pa odhajajo na krajše priprave na Madžarsko. V avgustu bo v okviru kluba potekal že drugi rokometni turnir v mednarodni zasedbi, pred začetkom prvenstva pa bo v Novem mestu tudi Super pokal med MRK KRKA in RK Celje Pivovarna Laško.

Člansko ekipo sestavljajo:
Jaka Jakše, Luka Florjančič, Grega Okleščen, Klemen Matko, Jan Irman, Jaka Plut, Leon Rašo, Tilen Kukman, Jernej Papež, Luka Klemenčič, Kristjan Pršina, Mark Batagelj, David Didovič, Jan Bevec, Kristjan Windischer, Dino Rašo, Aleksandar Tomić, Blaž Brajer in Uroš Pavlin.

Strokovni kader:
Trener: Mirko Skoko
Pomočnik trenerja: David Imperl
Kondicijski trener: Zoran Dražetič
Fizioterapevt: Aleš Vidmar
Vodja moštva: Gregor Šuštaršič