profimedia-0713119763 Svet24.si

Manekenka pravi, da pije kri svojega mladega moža

pogresani_oblacila Svet24.si

Osvojil Triglav in izginil

POL20220602BOR_7628 Necenzurirano

Na Hanovi mizi za 100 milijonov želja naftnih ...

resa velika planina Reporter.si

Uroš Urbanija se ju ni usmilil: kako sta se ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

kmetija-2022 Njena.si

FOTO: Razkrito, kje in kako bodo živeli ...

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

Šport

Na Otočcu je doma namizni tenis

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
20.06.2022 09:28

Tokrat se bo na Otočcu od 22. do 26. junija 2022 pomerilo kar 240 igralcev in igralk iz 38 držav, med njimi tudi izredno močne vrste Kitajske, Japonske in Koreje - Gledalci, ki si prejšnje turnirje zaradi koronavirusa niso mogli ogledati, bodo v otoški dvorani prišli na svoj račun.

Spričo dobro organiziranih mednarodnih turnirjev v minulih letih je organizacijska ekipa NTK Krka Novo mesto pred novim velikim izzivom, organizacijo velikega turnirja pod znamko WTT FEEDER OTOČEC. Po besedah direktorja turnirja Tomaža Kralja je tudi zaradi kovida, ki je dve leti preprečeval igralcem udeležbe na mednarodnih turnirjih, in zaradi prislovične odlične organizacije tovrstnih otoških turnirjev, za ta mednarodni dogodek izjemno veliko zanimanja.

Začel se bo 20. in bo trajal do 26. junija 2022, vse tekme si bo možno ogledati na You Tube (kanal WTT). Uradna stran tekmovanja je https://worldtabletennis.com/eventInfo?eventId=2540.

Paleta igralk in igralcev bo močno zanimiva. Prijavilo se je namreč kar 240 igralcev in igralk iz številnih azijskih in evropskih držav, med njimi bo izredno močna ekipa Kitajske. Žal pa gledalci, ki bodo tokrat lahko občudovali mojstrovine udeležencev, v bojih ne bodo videli najmočnejše slovenske ekipe, ki bo v tem času nastopila na Sredozemskih igrah. Kakorkoli, organizatorji iz NTK Krka Novo mesto vabijo namiznoteniške navdušence, da si ogledajo vrhunski namizni tenis, ki bo v dvorani potekal kar sedem dni zapored in poudarjajo: »Na Otočcu je doma namizni tenis!«