radio1 Svet24.si

Janša s Kurzem na Triglav, Avdić s Pitschko na ...

operacija, kirurginja Svet24.si

Kirurginja zarezala v napačno nogo! Kazen 2700 ...

Ursula von der Leyen Svet24.si

Predsednica Evropske komisije o obveznem cepljenju...

jezus janez jansa pf ukom Reporter.si

Ali se bodo danes poslanci NSI odločili za Jezusa...

20210604-01063296 Necenzurirano

Vizjak bi imel za šefa Triglavskega narodnega ...

Meghan Odkrito.si

Meghan Markle - O tem še nikoli ni govorila ...

grilc 11 Ekipa24.si

GROZLJIVO! Znane PODROBNOSTI o smrti slovenskega ...

Šport Novo mesto

Na priprave in turnir tudi Kukman

Piše: MRK Krka

Čas objave:
05.01.2020 13:35

Ta ponedeljek dopoldne, se bo v Ormožu na povabilo selektorja slovenske mladinske reprezentance Saše Prapotnika, zbralo šestnajst rokometašev, ki bodo v dvorani Hardek, do srede, trenirali in se pripravljali na turnir, ki bo potekal na Madžarskem.

Reprezentanca bo do odhoda na turnir opravila pet treningov, v četrtek popoldne pa sledi že prva tekma z reprezentanco Hrvaške. V petkovo dopoldne bo za varovance Saše Prapotnika rezervirano za trening, pozno popoldne pa bodo rokometaši odigrali drugo tekmo na turnirju, njihov nasprotnik bo reprezentanca Madžarske, turnir in reprezentančne aktivnosti pa bodo sklenili v nedeljo dopoldne, ko jih čaka zadnja tekma z reprezentanco Rusije.

Tilen Kukman.jpg
Tilen Kukman
MRK Krka

»Zelo sem vesel vpoklica v reprezentanco, saj je to zame velik dosežek. Na sporedu imamo nekaj treningov ter turnir na Madžarskem. Imeli bomo nekaj časa, da se kot ekipa uigramo in pripravimo na nasprotnike. Sam pa si seveda želim, da bi se čim bolj izkazal in opravičil vpoklic ter zaupanje selektorja«, je pred odhodom na zbor povedal Tilen Kukman, sicer član Moškega rokometnega klub Krka iz Novega mesta.