testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Šport

Nov uspeh za Kim Kastelic

Piše: R.K.

Čas objave:
12.05.2021 14:09

NTK Krka Novo mesto je na prvenstvih za mladinke in mladince vedno osvajala vidna mesta – Kastelčeva je med posameznicami tokrat pristala med osmimi najboljšimi v državi.

NTK Rakek že več desetletij velja za odličnega organizatorja državnih prvenstev v različnih kategorijah. Tokrat je gostil kar 86 igralcev in 37 igralk, ki so se potegovali za naslove državnih prvakov med posamezniki in dvojicami. Seveda tudi to prvenstvo ni minilo brez udeležbe najboljših mladih iz NTK Krka Novo mesto, ki so na teh prvenstvih vedno pobirali medalje in pokale.

namizni-tenis, ntk-krka
30. državno prvenstvo v namiznem tenisu
NTK Krka

Tokrat je bila znova najbolj uspešna Kim Kastelic, ki je v dvojicah osvojila tretje mesto. Dobro je igrala tudi v konkurenci posameznic. Klonila je šele proti kasneje drugouvrščeni Nuši Kadiš (Fužinar Inter Diskont). Na uradni strani NTZS lahko o tem dvoboju preberemo: »Veliko več truda je morala Kadiševa vložiti v četrtfinalu, da je s 4:2 zlomila odpor Kim Kastelic (Krka).« Krkašica je tako pristala med osmimi najboljšimi osmimi mladinkami v državi. Ostali krkaši so tokrat igrali pod svojimi zmožnostmi.

namizni-tenis, ntk-krka
30. državno prvenstvo v namiznem tenisu
NTK Krka

Rezultati: Mladinke posamezno - Kim Kastelic med 8, Ana Blatnik med 32. Mladinci posamezno: Alen Bećirević med 32, Matic Vertuš med 32, Benjamin Bećirević med 64, Janez Jedlovčnik in Žiga Vidmar sta ostala v skupini. Mladinke dvojice: Kim Kastelic/Eva Cerkvenič (Letrika) 3. mesto, Ana Blatnik/Adrijana Mrazič (NTK Vesna) med 16. Mladinci dvojice: Benjamin Bećirević/Matic Vertuš med 32, Žiga Vidmar/Janez Jedlovčnik med 32.

Mešane dvojice: Kim Kastelic/Jan Lipič (NTK Kema) med 16 in Matic Vertuš/Ana Blatnik med 32.