kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport

Nova medalja, tokrat z mladinskega DP

Piše: R.K.

Čas objave:
18.04.2023 09:09

Igralka Športnega društva SU Lana Slatinšek je številnim medaljam in uspehom ta konec tedna dodala še enega. Osvojila je svojo prvo medaljo v mladinski konkurenci! V športni dvorani v Lučah se je v tandemu z Emo Crnkovič (Kema Puconci) odlično znašla v igri dvojic.

Poleg 3. mesta in bronastega odličja v igri dvojic velja pri Lani Slatinšek izpostaviti tudi odlično 5. mesto med posameznicami in prav tako 5. mesto v igri mešanih dvojic, ki ga je osvojila skupaj z Luko Jikićem iz Mengša.
Na mladinskem državnem prvenstvu, ki ga je pripravil NTK Savinja, pa je nastopilo še nekaj drugih SU-jevcev. Maj Murn je bil posamično sedemnajsti, v parih je skupaj z Janezom Jedlovčnikom (Krka) osvojil 5.mesto, v mešanih parih pa je bil skupaj z Ano Gjergek (Kema) prav tako sedemnajsti. Neja Gazvoda se ni uvrstila iz skupine v posamični konkurenci. V parih je skupaj z Brino Markič iz Mengša osvojila 17. mesto. Žal na državnem prvenstvu zaradi bolezni nista nastopila Neža in Mark Gazvoda.

»Veseli nas prva medalja v mladinski konkurenci za Lano. Tudi 5. mesto posamezno je res odličen rezultat. Obenem nas veseli tudi dosežek Maja Murna, ki ga v zadnjih mesecih pestijo poškodbe, pa je uspel kljub temu na tem državnem prvenstvu odigrati kakovostne igre,« je po mladinskem prvenstvu dejal Uroš Slatinšek.

Ta konec tedna člansko ekipo ŠD SU čaka še zadnji krog rednega dela 1. SNTL, ko bodo gostovali v Velenju, ter 5. regijski turnir, na katerem bo nastopilo več kot 20 mlajših SU-jevcev.