Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Ljubljana/Novo mesto

Nova zmaga za NTK Krko

Piše: J.P.

Čas objave:
10.02.2019 08:01

V 13. krogu 1. slovenske namiznoteniške lige je novomeška vrsta za zmago potrebovala 90 minut in v dvorani na Kodeljevu pustila le tri nize. Krkaši so bili favoriti, moštvo trenutno zadnje uvrščene ekipe pa se je trudilo iz srečanja potegniti kar najboljši rezultat.

NTK Krka je po 13. krogu še vedno na prvem mestu, v soboto, 16. februarja, pa prihaja v Drgančeve vedno neugoden nasprotnik in konkurent za prvo mesto, ekipa Inter Diskonta. V spomladanskem delu je bila vrsta, v kateri igrajo trije odlični veterana (Jamšek, Petrovčič, Horvat), v domači dvorani boljša, saj je dosegla tesen izid 5:4. Odlično je nastopil Mitja Horvat, ki je premagal vse tri krkaše, po dve zmagi pa sta na Ravnah dosegla Lupulescu in Cvetko.

Rezultati Kajuh – Krka 0:5: A. Novak – Cvetko 1:3, Pintar – Novak 1:3, Peperko – Lupulescu 0:3, Pintar – Cvetko 1:3 in A. Novak – Lupulescu 0:3

V soboto pa zna biti v Drgančevju ena od odločnih tekem na poti k osvojitvi šestega zaporednega državnega naslova. Tekma se bo začela ob 17. uri.