požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport

NTK Krka z novimi uspehi

Piše: R.K.

Čas objave:
22.05.2023 12:12

Desetletniki Erazem Somrak, Erazem Tiran, Brin Tašič, Peter Jedlovčnik, Žiga Režek in Yaroslav Kozii, vsi so dobili medalje, so novi upi NTK Krka Novo mesto.

V Ljubljani je bil odigran zadnji turnir MRNTZ v iztekajoči se namiznoteniški sezoni tega leta. Nastopilo je 13 krkašev.

Tija Kastelic je premagala vse svoje tekmice in znova osvojila 1. mesto (učenke 8.-9. razred).

Kot vsako leto so tudi letos na zadnjem mrntz turnirju podelili pokale za skupni seštevek vseh 6 turnirjev, in tako je Kastelčeva tudi v skupnem seštevku prejela pokal za 1. mesto.

Tim Rus je osvojil 2. mesto (učenci 4.-5. razred), v skupnem seštevku pa prejel pokal za 1. mesto. Bronasto medaljo med učenci v tej kategoriji je osvojil tudi Jaka Antić, nastopila je tudi Eva Vidmar, ki se je prav tako seznanjala z močjo bolj izkušenih tekmic.

Maj Antić (6.-7. razred) je osvojil 5.mesto. V tej kategoriji sta nastopila še Tristan Korenič in Lovro Tiran, ki šele začenjata namiznoteniško kariero in sta s svojima igrama zadovoljila pričakovanja trenerke Mance Fajmut.

V kategoriji do 10 let, kjer se igrajo prijateljske tekme, so nastopili najmlajši, ki so se zelo dobro odrezali: Erazem Somrak, Erazem Tiran, Brin Tašič, Peter Jedlovčnik, Žiga Režek in Yaroslav Kozii - vsi so dobili medalje.