zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Novo mesto

Odbojkarji Krke državni prvaki

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.05.2016 14:06

V Moškem odbojkarskem klubu Krka nas je letos ponovno razveselila generacija fantov, ki so v preteklih dveh sezonah kar dvakrat zapored osvojili naslov državnih prvakov v odbojki. S 3:1 so v finalu premagali Žirovnico

V tej sezoni so fantje preskočili v kategorijo kadetov in se, čeprav leto mlajši od vrstnikov, ponovno uvrstili na zaključni turnir najboljših štirih kadetskih ekip državnega prvenstva SLO.

Kadeti moškega odbojkarskega kluba Krka so na današnjem final 4 turnirju v Športni dvorani Leona Štuklja postali državni prvaki, potem ko so v finalni tekmi premagali odbojkarje ekipe National Žirovnica s 3:1.
Po slabšem začetku in izgubljenem prvem nizu so se fantje uspeli zbrati, popravili so predvsem servis, na drugi strani pa so odbojkarji Žirovnice pričeli delati nekaj več napak kot na začetku tekme, zato so sledili trije nizi v korist mladih odbojkarjev Krke. Na tretje mesto se je uvrstila ekipa Črnuče ACH 1, cetrti pa so odbojkarji Mislinje, ki so jih Novomeščani premagali v polfinalni tekmi.