Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Velenje

Poraz novomeških rokometašev

Piše: Radio Krka

Čas objave:
02.02.2013 18:47

Rokometaši velenjskega Gorenja so v 18. krogu 1. NLB Leasing lige na domačem igrišču premagali novomeško Krko s 35:22 (17:9).

Vodilni velenjski rokometaši so dosegli 17. zmago v državnem prvenstvu, oslabljeni Novomeščani pa navzlic sedmem porazu ostajajo v zgornji polovici prvenstvene lestvice.

Izbranci domačega stratega Branka Tamšeta so bili gospodarji igrišča od prve do zadnje minute, dolenjski rokometaši, ki so v Šaleško dolino dopotovali brez poškodovanega prvega zvezdnika Jerneja Papeža, pa jim niso bili kos v nobeni prvini. Velenjčani so silovito začeli in povedli z 10:4 ter že v zgodnjem obdobju tekme razrešili vse dvome o končni zmagi. Že ob polčasu so si priigrali osem golov prednosti, na koncu pa slavili s +13.

V domači zasedbi sta bila najbolj učinkovita Klemen Cehte in Marko Bezjak, pri gostih Matej Flajs, vsi pa so dosegli po šest golov.


Velenjska zasedba bo v sredo, 6. februarja, na domačem igrišču gostila koprski Cimos, novomeška pa v soboto, 9. februarja, trebanjski Trimo.

(Foto: Facebook)