Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Trebnje

Pred rokometaši Trima iz Trebnjega najpomembnejša tekma v sezoni

Piše: RK Trimo Trebnje

Čas objave:
06.03.2021 09:01

Gostovanje pri Gorenju Velenju, tekmecu v boju za naslov državnega podprvaka, ki letos igra odlični rokomet, a moštvo Uroša Zormana je pred obračunom optimistično in napoveduje boj do zadnje sekunde.

Trebanjci so v tem tednu končali z nastopi v evropskem tekmovanju za letošnjo sezono. Od EHF Lige so se poslovili z odliko ter madžarsko Grundfos Tatabanyo v pomlajeni zasedbi premagali z rezultatom 32:28. Zdaj se misli popolnoma usmerjajo v Ligo NLB, kjer je potrebno ohranjati konstanto ter na koncu sezone priti do doseženih ciljev.

Gorenje Velenje že dolga leta spada med najboljše slovenske rokometne klube. Pohvali se lahko tudi z igranjem v EHF Ligi prvakov, zadnje sezone pa v čedalje bolj pomlajenih zasedbah meša štrene tik pod vrhom Lige NLB. Letos pod taktirko Zorana Jovičića igra vrhunski rokomet, še vedno pa ostaja v igri za naslov EHF pokala. V soboto bo šlo v velenjski Rdeči dvorani zares, in sicer obračun med rivaloma v boju za 2. mesto državnega prvenstva.


Uroš Zorman, trener RK Gorenje Velenje: “Čaka nas najpomembnejša tekma sezone. Gorenje Velenje trenutno igra v odlični formi. Za zmago bomo morali dati maksimum, hkrati pa verjamem, da bo to rokometni praznik v Rdeči dvorani in naj tokrat zmaga rokomet.”

Srečanje me velenjskimi osami in trebanjskimi levi se danes, 6. marca, v velenjski Rdeči dvorani prične ob 18.00, s prenosom na TV Sport Klub.