Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport

Presenečenje za Izabelo uspelo

Piše: R.K.

Čas objave:
16.03.2023 08:31

Včeraj so pred začetkom tekme proti Helios Suns člani KK Krka svoji zvesti navijačici Izabeli pripravili prav posebno presenečenje.

"Ali je v dvorani Izabela", je včeraj dobrih 10 minut pred začetkom tekme proti Helios Suns povprašal  uradni napovedovalec tekme Franci Kek. Odgovora s tribune ni bilo takoj. Kmalu pač. V prvi vrsti je sedela Izabela Godler, zvesta navijačica KK Krka. Pred dnevi je slavila rojstni dan, na klub se je obrnila njena mama Tanja, ki je želela hčerko presenetiti z dresom njenega najljubšega kluba. Skupaj so stopili v akcijo, za katero Izabela ni vedela. Pri Žolni šport so izdelali ličen dres, mama Tanja pa je pripeljala hčerko na sredino tekmo Liga Nova KBM proti Helios Suns.

Potem pa se je zgodilo. Izabelo so povabili na sredino košarkarskega igrišča, z druge strani pa je že prihitel kapetan Rok Stipčević z dresom v rokah. Izabela pa kar ni in ni mogla verjeti. Rok ji je čestital, se ji zahvalil za vso podporo, ki jo vsakič znova izkazuje ekipi, klubu KK Krka. Sledila je še fotografija, stisk roke, potem pa vsak po svoje: Rok na ogrevanje in tekmo, Izabela pa v prvo vrsto v dresu KK Krka. Potem pa domov, v okolico Podčetrtka, odkoder Izabela prihaja na tekme.