mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport

Proti Sutjeski z novo zmago

Piše: R.K.

Čas objave:
10.03.2023 08:28

Košarkarje po torkovi zmagi za uvrstitev na zaključni turnir čakata še dve tekmi na turnirju 2. ABA lige v Širokem Brijegu. Najprej se bodo danes ob 18.00 pomerili s Sutjesko iz Nikšića, ki ima zmago manj od Krkašev in se še poteguje za uvrstitev med osem najboljših.

Liga NLB ABA 2, 12. krog, 10.3.

Krka – Sutjeska (18.00)

Obe moštvi sta se med seboj že pomerili v 1. ABA ligi v sezoni 2015/16, ko je Sutjeska obe tekmi dobila, na obeh pa je bil v njenih vrstah najboljši prav naš sedanji košarkar Radosav Spasojević.

Gašper Okorn, trener Krke: »Normalno se pripravljamo na tekmo s Sutjesko, ki je zelo čvrsto in nekoliko specifično moštvo. Zelo veliko igrajo pod obroč, čeprav so sedaj nekoliko spremenili igro, saj so se tik pred tem turnirjem okrepili z dvema ameriškima košarkarjem na poziciji ena in tri. Gledali smo jih proti Zlatiboru in imamo pripravljen načrt za tekmo. V sredo smo se regenerirali, danes pa normalno treniramo. Želimo si zmage, a bi treba biti zelo pameten in se držati zastavljenega, torej kontrole skoka, izredno zgoščena obramba v raketi in prepoznati karakteristike igralca, ki bi napadel po perimetru. Sem optimist, smo nekoliko bolj sproščeni zaradi uvrstitve na zaključni turnir, vseh deset igralcev, ki so tukaj, pa je zdravih in pripravljenih za igro.«