Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Trebnje

Radojković ostaja v Trebnjem

Piše: R.K.

Čas objave:
04.06.2021 13:16

Vodstvo Rokometnega kluba Trimo Trebnje sporoča veliko novico, da eden izmed ključnih členov ob osvojitvi zgodovinskega naslova državnega prvaka, Mihajlo Radojković ostaja trebanjski lev tudi v prihodnji sezoni.

Pogodbo, ki mu je potekla ob koncu letošnje sezone, je podaljšal do poletja 2022, v naslednji sezoni pa bo pomemben del v boju za vrh Lige NLB.

Rokometno pot je začel v Smederevu, se nato pridružil srbskemu velikanu Partizanu iz Beograda, leta 2016 pa oblekel dres turškega prvaka Bešiktaša in z njim nastopil celo v EHF Ligi prvakov. Minuli dve leti je preživel v Romuniji, nazadnje pa skupaj z Gregorjem Okleščnom igral v Katarju, pod taktirko slovenskega stratega Branka Tamšeta. Gre za izjemno kakovostnega rokometaša, z mednarodnimi izkušnjami, med drugim celo iz elitne EHF Lige prvakov, s čimer je trebanjski klub v drugem delu letošnje sezone dobil ogromno pridobitev.



Eden najlepših trenutkov v dosedanjih šestih mesecih je odločilni zadetek na obračunu s Celjani za 25:24, s čimer je srbski reprezentant popeljal leve do pomembne zmage v boju za naslov državnih prvakov.

Mihajlo Radojković, rokometaš RK Trimo Trebnje: "Vesel sem, da smo se s klubom dogovorili za podaljšanje pogodbe. Uroš Zorman je skupaj s celotno ekipo naredil odlično delo v letošnji sezoni, zato verjamem, da se prihodnje leto lahko borimo za naslov državnega prvaka."