Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Madrid

Real vs Borussia tudi dvoboj lepotic

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.04.2013 20:13

Povratna polfinalna tekma lige prvakov med Realom in Borussio ne bo napeta samo na zelenici, ampak tudi na tribunah. Znano je namreč, da vrhunske nogometaše spremljajo privlačne lepotice.

Tako Forbsova kot tudi zadnja lestvica najbogatejših športnikov angleškega časnika The Sunday Timesa kažeta, da so nogometaši med najbogatejšimi športniki. In tudi med najbolj zaželenimi pri ženskah. Angleški tabloidi so za boljše polovice nogometašev celo "izumili" kratico WAGs, ki v prevodu pomeni žene in dekleta nogometašev. Današnji dvoboj med Madridčani in Dortmundčani bo zato tudi "spopad" lepotic.

Cristiano Ronaldo, portugalski napadalec, je sicer na prvi tekmi zadel, toda danes bo moral na Bernabéu pokazati kaj več. Zanj bo pesti stiskala 26-letna ruska lepotička Irina Shayk. Pravijo, da je malce temnejšo polt podedovala po očetu, ki je bil Tatar, po materi Rusinji pa svetle oči. Kombinacija je res ubijalska, Irina pa ena najlepših žensk na svetu. Kot manekenka je sodelovala in še sodeluje s številnimi modnimi in kozmetičnimi hišami, kot so recimo Armani, Victoria's Secret, Lacoste, prav tako pa je krasila naslovnice znanih revij, kot so Elle, GQ in Glamour. Z Ronaldom sta postala par spomladi leta 2010, zadnje čase pa naj bi v njuni zvezi malo škripalo. Še posebej, če se bodo izkazale za resnične govorice, da se je njen 28-letni srčni izbranec dva dni pred prvo polfinalno tekmo v madridskem hotelu zabaval z brazilsko manekenko.


Prvi zvezdnik prvega polfinala je bil seveda napadalec 24-letni Robert Lewandowski, ki je galaktikom zabil štiri gole. Od svojega 18. leta je v zvezi s privlačno 24-letno športnico Anno Stachurska, s katero sta se pred šestimi leti spoznala na varšavski visoki šoli za izobraževanje in šport. Anna se ukvarja z borilnimi veščinami (tradicionalni karate) in je leta 2009 osvojila bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu. Zanimivo je, da je bila Stachurska, ko sta se z Lewandowskim spoznala, blondinka, ki jih poljski napadalec ne mara, zato je Anna hitro postala črnolaska. Tabloidi so zapisali, da je zato še privlačnejša, saj njene modre oči pridejo bolj do izraza. Od lani sta zaročena, letos načrtujeta poroko.