Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Ribnica

Ribarji brez točk v Ribnici

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.10.2012 12:42

V tekmi 6. Kroga v prvi državni rokometni ligi je Ribnica Riko hiše s 29:27 premagala Izolo, izid prvega polčasa je bila 15:15.

Pred začetkom tekme so se z minuto molka spomnili pred dnevi umrlega Cirila Grilja, ki je bil predsednik ribniškega kluba od 1974 do 1982.

Sicer so po dolgem času tribune znova oživele zahvaljujoč zvestim navijačem Izolčanov, ki so publiki gostiteljev, ta je manj več tudi na tej tekmi le nemo opazovala potek dogodkov na igrišču, uprizorili poldrugo uro športnega in korektnega navijanja. In skozi vso tekmo nesli »ribarje« , ki so kljub odsotnosti levih bekov Ređića in Fidla prikazali všečno igro.

Ribničani so upravičili vlogo favorita čeprav so do zmage, to nedvomno poudarjajo v vrstah gostiteljev, prišli težje, a več kot zasluženo,s čemer se strinjajo tudi Izolčani.


Suhorobarji so imeli vse pravi polčas prednost tudi štirih zadetkov (8:4) v končnici pa so jo izpustili. Bolj odločni so bili v nadaljevanju, v 45. minuti se je prelomilo, ko sta z dvema igralcema manj (Čemas, Jamnik) Bašić in Nosan zadela za najvišje domače vodstvo 25:20.

Sledi obdobje desetih minut, ko si imeli gostitelji zaradi izključitev (sodniški kriterij) igralca manj na igrišču,a gostje , ki so ves čas vztrajali na plitvi obrambi ,to niso vnovčili. V zadnjih sekundah so zadeli za najnižjo razliko v drugem polčasu.