cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Šport Novo mesto

Rokometaši Krke gostijo Loko

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.11.2015 07:14

Rokometaši novomeške Krke bodo v 11. krogu, 1. NLB Leasing lige, popoldne ob 17.30 uri v Športni dvorani Marof gostili ekipo RD Loka Urbanscape.

Novomeščani na parket odhajajo z dvema točkama prednosti pred Ločani in se zavedajo, da bo srečanje vse prej kot lahko. Misli pred tekmo sta tokrat strnila vratarja obeh taborov.

Jože Baznik, vratar MRK KRKA : "Mislim, da bo tekma z Loko zopet težka kot vse do sedaj, saj je slednja spet ena izmed teh ekip ki se nam, gledano po lestvici, približuje. Vendar mi smo po spodrsljaju v Ribnici na tekmo z Loko dobro pripravljeni. Z bučno podporo naših zvestih navijačev pa sem mnenja, da nas bodo v naši nameri, da premagamo nasprotnika, izdatno podprli s tribun. Zato vljudno vabim vse dosedanje zveste navijače in vse ostale željne dobre tekme in odličnega vzdušja v dvorano Marof na tekmo. Verjamem, da bodo uživali v pravi rokometni tekmi in da se bomo na koncu vsi skupaj veselili novega uspeha".


Anže Vrbinc, vratar RD Loka: "Glede tekme kot take pričakujem zelo zanimiv dvoboj dveh mladih ekip,ki kažeta v letošnji sezoni hiter in modern rokomet. Mislim, da bo tekma izenačena do zadnje minute. Ekipa Krke je zelo čvrsta in borbena ekipa,ki nikoli ne popušča in ima kar nekaj posameznikov,ki znajo prevzeti odgovornost v ključnih trenutkih. Naša ekipa se v Novo mesto ne odpravlja z belo zastavo, naredili bomo vse kar je v naši moči,da dosežemo pozitiven rezultat".