Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Novo mesto

Rokometaši Krke remizirali z Maribor Branikom (33:33)

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.11.2012 20:38

Rokometaši Krke so v 12. krogu 1. NLB Leasing lige na domačem igrišču pred 500 gledalci igrali neodločeno z mariborskim Branikom 33:33 (22:15).

ekma v Novem mestu je imela dva različna obraza. V prvem delu so popolnoma prevladovali domači igralci, ki so vodili že za osem golov. Toda to ni bilo dovolj za Štajerce, ki so v drugem polčasu vrnili z enako mero, tako da sta si ekipi razdelili točki.

Domača ekipa je tekmo začela izvrstno. Po desetih minutah in zadetku Patrika Lebana je vodila že za šest golov (9:3), prednost pa v nadaljevanju še malce oplemenitila. V 14. minuti so domači prvič na tekmi povedli za sedem golov (12:5), ko je zadel Timon Orlič, štiri minute zatem pa je Miha Svetelšek zabil že za 14:6. Razlika se do konca polčasa ni bistveno spremenila, osem golov prednosti pa so imeli krkaši tudi takoj po začetku drugega polčasa (23:15).


Toda če so navijači menili, da bo to dovolj za dve točki, se s tem niso strinjali gosti, ki so začeli lov na domačo ekipo. Do 47. minute so naredili delni izid 12:4 in Krko ujeli pri 27:27. V tem obdobju sta blestela predvsem Milan Mirković s štirimi in Mario Šoštarič s tremi goli. Po izenačenju so se gostitelji malce prebudili in tekmecem ušli za dva gola, kolikor je znašal naskok še v 59. minuti. Toda nato se je domačim ustavilo, Mariborčani pa so prek Nikole Špelića, z 12 goli tudi prvega strelca tekme, in Mihe Pučnika zabili zadetka za izenačenje in točko.

Mariborska ekipa bo v sredo, 28. novembra, na domačem igrišču gostila velenjsko Gorenje, novomeška pa bo v petek, 1. decembra, gostovala v Izoli.