milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Šport Slovenj Gradec

Rokometaši Krke so se s Koroške vrnili s tremi pokali

Piše: MRK Krka

Čas objave:
29.08.2021 08:00

Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so se v petek udeležili rokometnega turnirja za pokal Mestne občine Slovenj Gradec, ki ga je pripravil koroški prvoligaš, ekipa RK Slovenj Gradec 2011.

Poleg Krke in domačinov je nastopila tudi avstrijska ekipa SCH Ferlach. Varovanci trenerja Mirka Skoka so na Koroškem odigrali dve tekmi in turnir sklenili na drugem mestu tik za domačini, končno tretje mesto pa je zasedla ekipa Ferlacha.

Rezultati tekem:
MRK KRKA - SCH Ferlach 28:17 (17:10)
Avsec 4, Emeršič 1, Kukman 1, Windischer, Matko 2, Brajer, Lončar 3, Knavs 7, Bradeško 1, Majstorovič 2, Nosan, Klemenčič 4, Ernestl 1, Rauh, Grojzdek, Muhič 1, Škrinjar 1, Vukić.
RK Slovenj Gradec 2011- MRK KRKA 20:19 (10:10)


Rauh, Avsec, Majstorovič 1, Grojzdek, Ernestl, Muhič 1, Nosan, Emeršič, Knavs 5, Škrinjar, Bradeško, Klemenčič 1, Lončar 4, Brajer, Kukman 1, Windischer, Matko 3, Vukić 3.

Nad organizacijo dogodka je bil zadovoljen tudi najboljši strelec turnirja Uroš Knavs: "Na vseh dosedanjih pripravljalnih tekmah smo odigrali zelo korektno. Mislim, da smo s prikazanim lahko zelo zadovoljni, vendar bo do začetka prvenstva potrebno odpraviti še nekaj napak v igri. Vikend na Koroškem smo izkoristili še za team building na Kopah in sicer z namenom, da se z ekipo še bolj povežemo. S fanti se zelo razumemo, vzdušje v ekipi je super. Do začetka prvenstva je še dva tedna, do takrat bomo odigrali še eno pripravljalno tekmo, ki bo na nek način generalka pred uvodno prvenstveno tekmo proti Izoli, ki jo želimo dočakati čim bolj pripravljeni."

Poleg pokala za najboljšega strelca turnirja, ki ga je prejel Knavs, so Krkaši prejeli še dva pokala; za najboljšega vratarja so razglasili mladega Žana Rauha, Novomeščani pa so nagrado prejeli tudi za končno 2.mesto.
Kot je že pred turnirjem povedal trener Skoko, je bil omenjeni turnir dobra preizkušnja trenutnega stanja ekipe, ki bo v letošnji sezoni nastopila v nekoliko spremenjeni postavi. Novomeščani so v sklopu priprav na skorajšnji začetek sezone odigrali že nekaj pripravljalnih tekem, kjer pa rezultat ni bil bistvenega pomena. Veliko energije je namreč ekipa vložila v uigravanje in splošne psihofizične priprave pred začetkom tekmovalnega dela sezone.