kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Sevnica/Litija

Sevničani slavili v Litiji

Piše: STA

Čas objave:
30.11.2019 18:32

Nogometaši iz Sevnice so v 10. krogu 1. slovenske futsal lige slavili v Litiji z 2:1, zmagoviti gol pa je dosegel Domen Krnc. Stripy je zanesljivo ukanil Siliko s 6:0, Bronx Škofije so slavile v Kobaridu z 2:0, prvak Dobovec pa je z golom Denisa Totoškoviča v izdihljajih tekme premagal Tomaž Šic bar s 4:3.

Litija je doživela tretji poraz v tej sezoni, še drugič v desetih krogih pa jo je ugnala Sevnica. Tako kot v 1. krogu so tudi to pot Litijani povedli, v 10. minuti je Sebastijan Drobne poravnal na 1:1, Domen Krnc pa je v 25. minuti zadel za končnih 1:2. Sevničani so tako prekinili niz brez zmage, ki je trajal od 1. do 10. kroga, s tremi točkami pa so se varovanci trenerja Mitje Jonteza le na dve točki približali ekipam Tomaž Šic bar, Oplast in Ptuj Hiša Daril.

Najvišja zmaga kroga je pripadla Stripyju, ki je s teniških 6:0 porazil Siliko. Luka Kanc, Vanč Florjančič in Urban Tavčar so poskrbeli za 3:0 po prvem polčasu, v nadaljevanju pa so domačo zmago potrdili Andrej Mohorič, Tine Šturm in Rok Bešter. S temi tremi točkami so se Škofjeločani zavihteli na drugo mesto 1. SFL.

Prvaki tudi po 10. krogu ostajajo neporaženi. V 22. minuti so po dvanajstem zadetku Kristjana Čujca povedli s 3:1. Domačini so z goloma Darijan Dragosavca in Marka Senekoviča v 37. minuti izenačili na 3:3. Kozli so do novih treh točk prišli v 40. minuti, ko je zadel Totoškovič.

V Kobaridu so se pred tekmo proti Bronxu spomnili na pred dnevi pokojnega Toneta Ofentavška, velikega podpornika futsala v Posočju. V nadaljevanju se domačini, ki so upali na tretjo zmago, niso ravno proslavili. Gostujoči vratar Alen Mordej je izvrstno opravil svoje delo, Dejan Bojkić pa je z goloma v 22. in 40. minuti poskrbel za sploh prve točke Bronxa v gosteh v tej sezoni.