Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šport Ormož

Sevniški kickboksarji uspešni v Ormožu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.03.2013 19:40

Kjub hladnemu vremenu je bilo v Ormožu preteklo soboto zelo vroče na 2. turnirju za državno prvenstvo Slovenije v kickboxingu in sicer v disciplinah point fighting in light contact, še posebej pa v kick lightu.

Tudi tokrat se je zbralo nekaj manj kot 300 tekmovalcev iz 22 slovenskih klubov, ki so se pomerili v že omenjenih kickboxing disciplinah, še posebej pa smo videli razburljive in kvalitetne borbe v kick lightu, kjer nastopa vedno več tekmovalcev in je bila konkurenca zelo močna upoštevajoč, da so nastopili tudi nekateri nosilci medalj iz zadnjih EP in SP.

Naj samo na kratko spomnimo, da Slovenija še vedno sodi v sam svetovni vrh v tej najmlajši kickboxing disciplini in so nas na SP v Makedoniji 2011 po osvojenih medaljah med 32 državami na koncu prehiteli le Poljaki.


Prav tako pa smo lani na EP v Bukarešti dobili evropskega prvaka do 89kg Dejana Vajsa in še med članicami do 60kg je bronasto medaljo osvojila Isabela Kovačič, ki pa še vedno drži v svojih rokah naslov svetovne prvakinje.

Sevniški kickboksarji so se uspešno kosali s svojimi nasprotniki vse do finala, kjer pa so morali žal »priznati« premoč večkratnim državnim prvakom.