tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

ana maria mitic 4 Svet24.si

Ana Maria Mitič je razkrila skrivnost izgube ...

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

barara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara pokazala nosečniški...

Šport Kočevje

Slovenske rokometašice danes v Kočevju

Piše: STA

Čas objave:
26.09.2018 09:09

Slovenska ženska rokometna reprezentanca bo teden Evropske rokometne zveze (EHF) preživela delovno in odigrala dve pripravljalni tekmi s Srbijo. Prvo tekmo bo igrala danes ob 18. uri v Kočevju, druga pa bo v soboto v Celju ob 19. uri.

Izbranke selektorja Uroša Bregarja se od ponedeljka pripravljajo v Ljubljani, bližnji tekmi s Srbkinjami pa sta v sklopu priprav pred letošnjim vrhuncem sezone - evropskim prvenstvom med 29. novembrom in 16. decembrom v Franciji. Slovenija bo skupinski del igrala v Nancyju, njene tekmice pa so Francija, Rusija in Črna gora.

Obe tekmi Slovenije z nekdanjo "bratsko republiko" bosta praznično obarvani. Na današnji tekmi v Kočevju bo "prva zvezdnica" Sergeja Stefanišin, igralki z največ odigranimi tekmami v slovenski reprezentanci se bo Rokometna zveza Slovenije (RZS) pred njenimi Kočevci zahvalila za njen prispevek v to atraktivno igro, še večji praznik pa se obeta konec tega tedna v mestu ob Savinji. RZS bo pred osrednjo tekmo med Slovenijo in Srbijo priredila dogodek "Slovo legend", na kateri bodo nastopile vse nekdanje slovenske rokometne reprezentantke.