Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Šport Krško

SNPortal: Za Krško tudi Gregov

Piše: Radio Krka/snportal.si

Čas objave:
01.02.2016 11:43

Nogometaši Krškega bodo v nadaljevanje sezone krenili z najmanj petimi novinci, poroča snportal.si.Četverici posojenih mariborskih nogometašev pa se je na stadionu Matije Gubca pridružil tudi Šime Gregov.

FOTO: http://snportal.si

  Že pred dnevi je bilo jasno, da bodo kot posojeni nogometaši Maribora izkušnje v posavski prestolnici nabirali Dino Hotić, Martin Kramarič, Robert Pušaver in Damjan Vuklišević, ki so prejšnji teden z registracijo pridobili pravico do nastopa v zeleno-belem dresu Krškega.

Četverici posojenih mariborskih nogometašev pa se je na stadionu Matije Gubca pridružil tudi Šime Gregov. Zadrčan, ki bo julija dopolnil 27 let, je v zasedbi pod taktirko Tomaža Petroviča odigral vse tri pripravljalne tekme, prestop branilca pa so za omenjeni portal SNportal potrdili tudi v NK Krško. Novinec v posavski obrambi ima s prvoligaškim nogometom že bogate izkušnje, saj je v dresu matičnega Zadra, Hrvatskega Dragovoljca in Istre skupno odigral 83 tekem hrvaškega državnega prvenstva. Gregov je bil nazadnje član puljskega kluba, v dresu katerega pa je jeseni v štirih ligaških tekmah odigral vsega 75 minut.

Ob tem so na snportal.si še dodali, da sta krške vrste začasno zapustila branilec Luka Hudopisk in vratar Primož Levičar, ki je v jesenskem delu sezone devetkrat sedel na rezervni klopi. Dvojec bo spomladi izkušnje nabiral v Brežicah, drugouvrščenem klubu 3. SNL sever, za katerega že igra nekaj nogometašev Krškega.