Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Šport Brežice

FOTO: Šolsko tekmovanje v športnih bojih in karate poligonu

Piše: Karate klub Brežice

Čas objave:
01.05.2018 10:51

Karate klub Brežice je po uspešno organiziranem marčevskem šolskem tekmovanju v katah tokrat organiziral še šolsko tekmovanje v športnih bojih in karate poligonu.

Na tekmovanju so nastopili mladi karateisti iz 9-ih osnovnih šol (Brežice, Dobova, Cerklje, Podbočje, Artiče, Raka, Pišece, Bizeljsko in Velika dolina). Nastopajoči so bili razdeljeni v skupine po znanju, trenerji in tekmovalci pa so opravljali delo sodnikov.

Najmlajši so se namesto v borbah preizkusili v karate poligonu, kjer so morali pokazati svoje znanje motorike (tek, plazenje, poskoki, prevali) z elementi borilnih veščin (udarci, sklece), izkušenejši pa so se pomerili v pravih karate borbah, kjer so pokazali zavidljivo znanje in požrtvovalnost. Celotno tekmovanje je potekalo v sproščenem vzdušju, s skupnim navijanjem vseh sotekmovalcev in z druženjem s sovrstniki. Prav vsi nastopajoči so prikazali ogromno karate znanja in veselje do karateja.

Najboljši v posameznih kategorijah so prejeli prave unikatne kolajne, vsi nastopajoči pa spominsko diplomo ter praktične nagrade za katere gre največja zahvala vsem staršem, brez katerih podpore ne bi bilo mogoče izpeljati takšen dogodek.



Zmagovalci posameznih kategorij so postali:
Saša Petković, Jaka Cerjak, Vid Škorc, Klemen Kocjan, Val Vučajnk, Diana Kolman, Tristan Rožman, Tadej Veličević in Anej Kovačič.