hurgada, plaža Svet24.si

Morski pes je do smrti pogrizel še romunsko ...

šolar, šolarka Svet24.si

Fenomen slovenskega znanja: vsi odlični in vsi ...

kdo vam laze1 Necenzurirano

Kdo vas hujska #kolumna

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

doncic 22 mm Ekipa24.si

Navdušil jih je do solz! Luka Dončić na ...

dejan-kontrec, nina-osenar Njena.si

Nina Osenar javnosti prvič pokazala sina

olimpija stozice mm Ekipa24.si

Olimpija ima novega trenerja! Jutri bo prestavila ...

Šport

SU-jevci odločni: V soboto na Livadi želimo dvigniti pokal

Piše: R.K.

Čas objave:
10.05.2022 10:14

Namiznoteniški igralci Športnega društva SU Novo mesto so se s sobotno prepričljivo zmago s 5:1 na prvi tekmi finala končnice 1. Slovenske namiznoteniške lige močno približali zgodovinskemu trenutku. Od naslova državnih prvakov jih loči le še ena zmaga.

Na prvi finalni tekmi v Puconcih so bili SU-jevci, ki so drugič zapored finalisti državnega prvenstva, od Keme boljši s 5:1. Na povratni tekmi, ki bo v soboto, 14. maja, ob 17. uri v Špornem centru Livada, pa imajo priložnost, da pred domačimi navijači ponosno dvignejo pokal za zmagovalce.

Tekma vsekakor ne bo lahka, tega se v novomeški ekipi zelo dobro zavedajo. A Uroš in Jure Slatinšek, Jožko in Mitja Omerzel ter Domen Zupančič bodo dali od sebe največ, kar lahko. V primeru zmage bi bilo to čudovito darilo ob 5. obletnici obstoja in delovanja kluba, ki ga bodo obeležili čez teden dni.

Vsi navijači, ljubitelji namiznega tenisa in športa nasploh, vabljeni, da spodbujate ŠD SU na tekmi, ki jih lahko popelje do zgodovinskega prvega naslova državnih prvakov.