Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Vrsar

Tekma zaradi močnega naliva odpovedana

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.09.2015 05:54

Druga tekma na evropskem prvenstvu miniEURO 2015 je bila za Slovenijo, ki se je pomerila proti Italiji, zaradi močnega naliva odpovedana.

Foto: Adnan Mujičić

Malonogometaši so odigrali samo prvi polčas, zato bodo predvidoma v petek odigrali še preostanek tekme. Rezultat po prvem polčasu je 0:0, Slovenci, ki so bili na igrišču boljši nasprotnik, so imeli kar nekaj lepih priložnosti za zadetek. Proti koncu prvega polčasa je vratar Nejc Komidar storil prekršek nad napadalcem Italije in s tem preprečil vodstvo nasprotnikov. Sodnik mu je za storjeni prekršek pokazal rdeči karton, tako da je reprezentanca Slovenije do konca prvega polčasa igrala z igralcem manj. Tako bo še minuto in pol v naslednjem polčasu, Komidar pa preostanka tekme ne bo smel braniti. V primerjavi s tekmo proti Madžarski je danes Slovenija stopila na igrišče bolj skoncentrirana in veliko bolj odločna.


Za jutri so predvidene tekme po normalnem razporedu, tekme, ki so bile prestavljene, pa naj bi se igrale v petek. O vsem vas bomo sproti obveščali takoj, ko bomo dobili informacije s strani Evropskega malonogometnega združenja (EMF).