jansa logar predsedniske volitve Svet24.si

Kako je poraz prenesel Janez Janša?

rentgen, repek, novorojenčica Svet24.si

Novorojenčica takoj po rojstvu šokirala zdravnike

Janez Janša Necenzurirano

Veliki poraženec #komentar

jansa logar pl Reporter.si

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: Janša ...

navas kostarika japonska Ekipa24.si

Japonci senzacionalno zrušili Nemce, zdaj pa tale...

veronika strnad Njena.si

Srce slovenske pevke pripada bodočemu zdravniku

zapor 22 pm Ekipa24.si

Drama srbskega novinarja v Katarju! Namesto na ...

Šport Ljubljana

Teniška turnirja na Otočcu z višjim nagradnim skladom

Piše: STA

Čas objave:
21.04.2021 08:46

Teniška zveza Slovenija je na svoji spletni strani objavila, da bosta imela ženska turnirja Mednarodne teniške zveze na Otočcu višji denarni sklad. Ta se bo iz okoli 12.400 dvignil na okoli 20.700 evrov.

S tem Teniška zveza (TS) še naprej sledi strategiji, v kateri je med drugim zapisala, da bo od leta 2020 naprej vsako leto v slovenski teniški koledar dodala vsaj en profesionalni turnir tako imenovanega World Tennis Toura z nagradnim skladom najmanj 12.400 evrov.

"V vodstvu naše organizacije smo se odločili za povečanje nagradnega sklada, s katerim želimo tudi nagraditi teniški klub Krka Otočec, ki je izjemno organiziral zadnji turnir. Ob tem pa dajemo priložnost mlademu rodu perspektivnih igralk, kot sta Živa Falkner in Pia Lovrič, da lahko tudi doma nastopata na močnih turnirjih," je dejal direktor TS, Gregor Krušič.Prav turnir na Otočcu je bil lani prvi po omenjeni strategiji TS. Letos nadaljujejo z organizacijo tovrstnih turnirjev, in sicer bosta v maju potekala dva ženska turnirja na Otočcu z nagradnim skladom 25 tisoč dolarjev. Prvi na sporedu, Krka open Otočec 2021, bo potekal med 25. in 30. majem, drugi pa bo Otočec open 2021, ki se bo odvijal od 31. maja do 6. junija.