Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Lj

Tina po Črni na policijo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.03.2013 06:03

Šampionka zime, Tina Maze, ki so jo včeraj pripravili veličasten sprejem v domači Črni na Koroškem, se bo danes zglasila na policiji.

Generalni direktor policije Stanislav Veniger in minister za notranje zadeve Vinko Gorenak bosta ob 15:30, na Litostrojski 54 v Ljubljani, sprejela Tino Maze, vrhunsko smučarko, ki je zaposlena v Policiji.

Njej in njeni ekipi bosta, skupaj z drugimi zaposlenimi v policiji, čestitala za izredno uspešno smučarsko sezono in vrhunske dosežke, ki jih je letos nanizala.

Čeprav zimske sezone še ni povsem konec, vsaj v Sloveniji bo eden od vrhuncev ta teden s planiškimi tekmami na letalnici, pa bodo ljubitelji belih zimskih športov na svoj račun prišli že danes. Na ljubljanskem Kongresnem trgu bodo namreč ob 17. uri lahko pozdravili slovenske junake zime 2012/13, predvsem seveda prvo smučarko sveta Tino Maze.

Smučarska zveza Slovenije je ob koncu zelo uspešne sezone pripravila sprejem za svoje najboljše športnike. Poleg dobitnice zlate in dveh srebrnih medalj na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju Tine Maze, ki je v nedeljo izjemno sezono končala še z osvojenim velikim in dvema malima kristalnima globusoma skupnega seštevka svetovnega pokala in jo bo ob 16.15 sprejel tudi minister za izobraževanje, znanost kulturo in šport Žiga Turk, bodo navijači lahko pozdravili še svetovnega slalomskega prvaka v deskanju Roka Marguča, dobitnika bronaste medalje na svetovnem biatlonskem prvenstvu Jakova Faka in dobitnika dveh medalj z nordijskega SP v Italiji, skakalca Petra Prevca.

Za ogrevanje bo na Kongresnem trgu ob 16.30 nastopila Neisha, vrhunec dogajanja bo ob 17. uri, ko je predviden prihod športnikov, športno-zabavno popoldne pa se bo nadaljevalo ob 18. uri z zabavo s Siddharto.