Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Šport GA-PA

Tini grozili s smrtjo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
03.03.2013 15:36

Nemška tiskovna agencija je poročala, da je slovenska alpska smučarka na tekmovanju v Garmisch-Partenkirchnu prejela grožnjo s smrtjo.

Korošico zdaj varujejo policisti. Kot je dejal vodja organizacijskega komiteja tekmovanja Peter Fischer, je grožnja prispela na elektronski naslov organizacijskega komiteja.

Med današnjo tekmo sta Mazejevo na startnem prostoru varovala dva policista, Slovenka pa je imela varovanje tudi v ciljni areni. Prejeto grožnjo so potrdili tudi policisti, ki primer že preiskujejo.

"Strokovnjaki s policije so že preučili vsebino elektronskega sporočila. Glede na vsebino sporočila, naj ne bi šlo za grožnje, ki bi lahko predstavljale dejansko smrtno nevarnost za športnico," je dejal predstavnik policije.

"Počutili smo se ogrožene. Kar zadeva varnost, se je nemška policija odzvala odlično, treba jo je pohvaliti. Na tem svetu obstaja očitno vedno kakšen bedak. V Italiji obstaja pregovor, da je mati bedakov vedno noseča (la madre degli idioti e sempre incinta). Upam, da gre res le za enega bedaka in da ne gre za sabotažo. Kajti v tem primeru pomeni, da gremo mogoče komu v nos. Mislim, da je to bolj teorija in da gre res le za kakšnega slaboumneža. Ne rabimo tega, opravljamo svoje delo. Bilo bi lepo, da nas pustijo na miru. Zadnjič se je nekaj zgodilo na svetovnem prvenstvu, to je bilo znotraj ekipe (afera Frekvenca). Bilo je, kar je bilo, tudi z bivšim predsednikom Smučarske zveze Slovenije Tomažem Lovšetom. Tega imamo dovolj. Vem pa, da so navijači na strani Tine, ljudje jo imajo radi in to me malo potolaži," je v pogovoru za Val 202 povedal vodja ekipe Tine Maze Andrea Massi.