Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Škofja Loka

Trebanjci po hudi borbi do pomembne zmage

Piše: STA

Čas objave:
22.05.2021 10:12

Rokometaši trebanjskega Trima so na včerajšnji tekmi 25. kroga lige NLB v gosteh premagali Urbanscape Loko s 27:24 (13:11).

Trebanjska ekipa se je po zmagi v Škofji Loki znova prebila na prvo mesto in ima dve točki več od velenjske, ki pa ima dve tekmi manj. Zasedba iz Šaleške doline bo v soboto gostovala pri predzadnji Izoli, v primeru zmage pa bo znova prevzela čelno mesto v 14-članski ligi in se še bolj približala svojemu četrtemu naslovu državnega prvaka.

trimo-trebnje-urbanscape-loka
Trimo Trebnje Urbanscape Loka
RK Trimo Trebnje

V prvem polčasu se je v dvorani Poden odvijal enakovreden boj. Obe ekipi sta imeli svoje sijajne in blede trenutke, v igri vzponov in padcev pa je bila v končnici bolj zbrana dolenjska ekipa, ki je prvo polovico tekme končala z vodstvom 13:11.

trimo-trebnje-urbanscape-loka
Trimo Trebnje Urbanscape Loka
RK Trimo Trebnje

V drugem polčasu so imeli škarje in platno v svojih rokah izbranci gostujočega trenerja Uroša Zormana, ki so si v 54. minuti priigrali pet golov prednosti (24:19). V končnici so malce popustili, gostitelji so se jim približali na dva gola (22:24 in 23:25), svoje zmage pa niso ogrozili.

V trebanjski ekipi je Mihajlo Radojković dosegel devet, Gal Cirar pa pet golov. V škofjeloški je bil najbolj učinkovit Aljaž Jesenko z osmimi zadetki.

Zasedba iz Škofje Loke bo v zadnjem krogu gostovala v Ormožu, trebanjska pa bo gostila Dobovo. Obe tekmi bosta v soboto, 29. maja.