gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Trebnje

Trebanjski levi v boj za naslov državnega podprvaka

Piše: R.K.

Čas objave:
29.05.2021 10:00

Pred zasedbo trebanjskega Trima je odločilna tekma sezone, na kateri bodo v primeru zmage proti Dobovi, potrdili prvi naslov državnega podprvaka in največji uspeh v zgodovini kluba.

Moštvo Uroša Zormana je odločeno, da ponovi pristop s prejšnjih tekem in z dobro predstavo pride do cilja, za katerega je garalo skozi celotno sezono. Poleg ogleda tekme v živo, navijače čaka pester program tudi pred dvorano, kjer bodo lahko uživali v pijači in burgerjih!

Trebanjski levi so pred odločilno tekmo. Z zmago proti Dobovi si lahko prvič zagotovijo drugo mesto in naslov državnega podprvaka. V borbi za največji uspeh kluba v dosedanji zgodovini jim bo še kako prav prišla podpora navijačev, ki so negativno testirani, preboleli ali cepljeni za covid-19. Dobova, ki jo trenutno vodi mladi strokovnjak Damjan Radanović, se nahaja na 11. mestu prvenstvene lestvice in ima na svojem računu 18 točk. Najboljši strelec ekipe je organizator igre Marko Sintič (99 zadetkov), člana ekipe pa sta tudi nekdanja trebanjska leva – Adam Seferovič (41 zadetkov) in Dean Šešić (69 zadetkov).

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje: "V soboto nas čaka zaključek letošnje sezone. Dobove ne podcenjujemo, vseeno pa želimo potrditi tisto, za kar smo garali celotno sezono in zadovoljiti naše navijače."



Po koncu sezone se od trebanjskega dresa poslavlja sedmerica igralcev. Igralsko pot bodo drugje nadaljevali vratar Aleksandar Tomić, levokrilni igralec Darko Cingesar, organizator igre Leon Rašo, leva zunanja Dino Hamidović in Žan Grojzdek ter levoroka Ozgur Sarak in letos posojeni član Dobove – Dean Šešić. 

Srečanje med trebanjskimi levi in dobovskimi rokometaši se prične ob 17:30, s prenosom na trebanjski Facebook strani.