oliver dragojevic split slovo ladje bobo9 Svet24.si

Vesna Dragojević: "Še danes, ko zazvoni telefon,...

Srednji Gasteraj 9 - Požar, v katerem sta umrli dve osebi - policijski trak Stop policija Svet24.si

Groza v Ljubljani: zagorela baraka, v njej našli ...

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

maxresdefault (1) Odkrito.si

Vojna svetov

Lucia Glavich Mandarić, na granici, Šverc komerc Njena.si

Ivana (Šverc komerc) navdušila s fotko zgoraj ...

Šport

FOTO: Tudi Krkaši nosili baklo

Piše: R.K.

Čas objave:
03.06.2021 06:54

Baklo so nosili tudi Krkaši Žan Vidmar, Žiga Vidmar, Benjamin Bećirević, Matic Vertuš, Lara Šenica, Kim Kastelic, Ana Blatnik, Manca Fajmut, olimpijka Urška Žolnir in Veronika Husak

Slovensko baklo, poklon letošnjim slovenskim udeležencem olimpijskih iger v Tokiu, smo v Novem mestu gostili včeraj med 13. in 15. uro. 

V sporočilu za javnost so v klubu zapisali: "V NTK Krka Novo mesto so ponosni, da smo bili udeleženci te lepe športne manifestacije, na kateri so med drugim o našem klubu slišali nekaj pohvalnih besed, ki so se nanašale na klub, ki v mestu ob Krki zelo uspešno in kar 72 neprekinjenih let vzgaja mlade športnike in športnice ter ima odlično trenersko vrsto, ki dela z najmlajšimi. Iz dvorane iz Drgančevja, nekakšne kovačnice namiznoteniških asov, prihajajo namreč kar trije udeleženci letošnjih olimpijskih iger v Tokiu. Krkaši, nosilci slovenske bakle v dolenjski metropoli - Žan Vidmar, Žiga Vidmar, Benjamin Bećirević, Matic Vertuš, Lara Šenica, Kim Kastelic, Ana Blatnik, Manca Fajmut, in Veronika Husak – so na Darka Jorgiča, Petra Hribarja in Denija Kožula zelo ponosni. Ravno tako na še eno njihovo mlado članico, Aleksandro Vovk, ki je uspešno nastopila na poletnih mladinskih olimpijskih igrah v Buenos Airesu leta 2018."