Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport Ljubljana

Uspeh brežiških sokolov v orodni gimnastiki

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.04.2013 19:58

V soboto, 06.04.2012, je v Ljubljani potekala pokalna tekma v gimnastiki v tekmovalnem A programu za 24. pokal NARODNEGA DOMA pod organizacijo Gimnastične zveze Slovenije. Tekma je potekala v vseh nivojih, tako so se tekme udeležili vsi vrhunski telovadci iz Slovenije.

Tekmovalo se je v telovadnici Športnega centra Gib, v kateri trenirata tudi Mitja Petkovšek, naš šampion na bradlji in Sašo Bertoncelj šampion na konju z ročaji, kakor tudi Rok Klavora reprezentant na parterju in Alen Dimic reprezentant mnogoboj. Z izjemo Mitja Petkovška so se vsi udeležili tekmovanja. V letošnjem letu je klub TD Sokol Brežice tekmoval v treh nivojih.

Beni Kunst in Matija Kajs v višjem nivoju OV4, Beni Kunst je bil odličen tretji, Matija Kajs je zasedel četrto mesto. S takimi rezultat je Beni Kunst zagotovo kandidat za uvrstitev v Slovensko kadetsko reprezentanco, v katero je za leto 2013 že vključen Matija Kajs.
V kategoriji OV 3 sta tekmovala Boris Miloševič in Žan Krajnc. Njihovi nastopi so bili odlični, Boris Miloševič je dosegel tretje mesto, deseto mesto je zasedel Žan Kranjc.

V kategoriji OV2 so se tekmovanja udeležili tudi manjši tekmovalci skupinsko so zasedli drugo mesto v postavi (Tadej Petančič, Vid Kovačič in Jak Rovan), najboljši med njimi je bil Tadej Petančič , ki je zasedel 5. Mesto.

S temi rezultati so tekmovalci opravičili pričakovanja svojih trenerjev in dokazali, da je nova brežiška gimnastična telovadnica postala njihov drugi dom.