Milan M Svet24.si

Ločitve, ki pretresajo slovensko politično sceno

škorpijon, linz Svet24.si

Škorpijona prinesla z dopusta na Hrvaškem?

Jurij Šorli, Tomaž Kokot Necenzurirano

Prvi poštar in minister – partnerja v poslih ...

DAVORIN KOPŠE, PARAPLEGIK Reporter.si

Noro: Vidni član SDS Davorin Kopše grozi z ...

doncic slovenija dj 1 Ekipa24.si

Uh, kako je po nosu udarila Dončića! Slovenski ...

mr-bean, rowan-atkinson, blackadder, johnny-english Odkrito.si

Rowan Atkinson proti čebeli

doncic-cuban Ekipa24.si

Nor prizor iz Cubanove pisarne: Gledal Dončića, ...

Šport

Uspešen vikend za borce

Piše: R.K.

Čas objave:
16.05.2022 08:03

V Radovljici se je minuli vikend odvijal 2. krog otroškega kicka v taekwondoju, na katerem je nastopilo tudi 24 članov iz Fight Club Shony.

Tekmovalci so bili razporejeni v štiri starostne kategorije pri dekletih in štiri pri fantih, kar v treh pa so skupna prva mesta pripadla Fight Clubu Shony.

V kategoriji Kick 1 fantje je zmagal Žan Zajec, v kategoriji Kick 2 dekleta je zmagala Amelia Koritnik, v kategoriji Kick 3 dekleta pa je vso konkurenco suvereno ugnala Leni Bizjak. Srebrni medalji sta si priborila Izak Kerin in Iva Glogovšek, bronasti pa Mia Čačić in Alex Vinter. Z osvojenimi 3 zlatimi, 2 srebrnima in 2 bronastima medaljama v končni razvrstitvi, je bil Fight Club Shony najuspešnejši klub na tekmovanju. Poleg omenjenih so se odlično in srčno za najvišja mesta borili tudi številni drugi člani kluba in kar 10 jih je v predskupinah osvojilo 2. mesto ter so ostali tik pred uvrstitvijo v finalne boje.

Karateisti so isti dan nastopili na 2. pokalni tekmi v Karate zveze Slovenije, kjer je Ela Petan osvojila zlato medaljo v kategoriji borb mladink do 53 kg, Dejan Debelak je osvojil 2. mesto v borbah člani do 75 kg, Ana Sever in Saša Petković pa sta bili bronasti v borbah mladink nad 59 kg.