brioni, brionka, ladja Svet24.si

FOTO: Ob močnem neurju potonila ladja Brionka

zlato Svet24.si

Iskalec zlata zadel terno in obogatel

zapor ig 2 Necenzurirano

Spi v zaporu, čez dan pomaga osumljenim pranja ...

jerca legan milan cvikl m24 Reporter.si

Ločitvena vojna za luksuzno vilo: Umazano ozadje ...

primoz roglic lev Ekipa24.si

Kakšen kralj! Rogličev sin po dirki zasenčil ...

Everybody loves Raymond Odkrito.si

Tragično ozadje srečne družine

georgina rodriguez Ekipa24.si

Srhljivo razkritje Ronaldove izbranke: "Mali Angel...

Šport

V Novo mesto prihajajo nevarni Hopsi

Piše: R.K.

Čas objave:
07.12.2021 08:25

Košarkarje Krke v naslednjih petih dneh čakajo tri tekme, dve v domači ligi in ena v AdmiralBet ABA ligi. Najprej bodo v okviru Lige Nova KBM danes ob 19. uri gostili Hopse s Polzele.

Krkaši imajo v Ligi Nova KBM sedem zmag in en poraz, Polzeljani pa po štiri zmage in poraze. Doma so premagali Šentjur in Ilirijo, v gosteh pa Triglav in Rogaško.

Dalibor Damjanović, trener Krke: »Pričakujemo Hopse s Polzele, ki so nevarna in neugodna ekipa in proti vsakemu nasprotniku iščejo svojo priložnost. Da so nevarni, so dokazali z zmago na gostovanju v Rogaški in s sobotno zmago z Ilirijo, ki letos igra odlično. Največja nevarnost so njihovi strelci Jan Rizman, Jure Besedič in Miha Vašl. Osredotočeni so na napadalno igro, igrajo z veliko meti za tri točke, kar jim bomo morali čim bolj limitirati. Igramo doma in računamo le na zmago. V osmih dneh bomo sicer odigrali štiri tekme. Razpored je težek, ampak tega se ne da menjati. Ni nobenih izgovorov, odigrati bomo morali maksimalno zbrano, borbeno in najbolje kot v trenutni situaciji zmoremo.«