Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

Šport Nm

V ponedeljek znano - s Tino ali ne

Piše: Radio Krka, Corriere della sera

Čas objave:
31.03.2013 11:34

Italijanski smučarski trener Livio Magoni naj bi na velikonočni ponedeljek sporočil odločitev: ali zapušča ekipo Tine Maze in se po 10 letih vrača nazaj v italijansko reprezentanco.

Prihodnost italijanskega smučarskega trenerja Livia Magonija ostaja neznanka, a zdi se, da je dosedanji trener v ekipi Team to aMaze vse bliže temu, da v prvi vrsti zaradi družine sprejme ponudbo domače smučarske zveze. Sicer pa ni italijanska reprezentanca edina, ki bi želela smučarskega trenerja v svojih vrstah. Po pisanju športnega časnika Corriere della sera naj bi Magoni odločitev sporočil na velikonočni ponedeljek, ki je tudi prvi april.

Livio Magoni je po rojstvu sina Eliasa odločen, da v prihodnje več časa posveti družini, zato se zaveda, da bo le stežka osem mesecev stran od partnerice Miriam Gschnitzer in novorojenčka.


"Danes imam družino, zato si ne morem več privoščiti, da bi bil od doma osem mesecev, kar se je dogajalo v zadnjih sezonah,“ so italijanskega trenerja slovenske ekipe povzeli pri uglednem časniku Corriere della Sera (izdaja Bergamo) in namignili, da bi lahko v prihodnje skrbel za italijansko reprezentanco, vendar le za dekleta v tehničnih disciplinah. V kolikšni meri se bodo napovedi uresničile, bo pokazal čas, Magoni pa naj bi se o ponudi tamkajšnje krovne organizacije odločil v naslednjih dneh, razumljivo po posvetu z družino.