radio1 Svet24.si

Janša s Kurzem na Triglav, Avdić s Pitschko na ...

operacija, kirurginja Svet24.si

Kirurginja zarezala v napačno nogo! Kazen 2700 ...

Ursula von der Leyen Svet24.si

Predsednica Evropske komisije o obveznem cepljenju...

jezus janez jansa pf ukom Reporter.si

Ali se bodo danes poslanci NSI odločili za Jezusa...

20210604-01063296 Necenzurirano

Vizjak bi imel za šefa Triglavskega narodnega ...

kmetija Njena.si

Neprijeten pogovor med Polono in Francem, ki ga ...

grilc 11 Ekipa24.si

GROZLJIVO! Znane PODROBNOSTI o smrti slovenskega ...

Šport Ljubljana

VIDEO: Skakalci z Neisho predstavili pesem Krila

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.12.2012 22:52

Pod Kristalno skakalnico v ljubljanskem BTC-ju so se ustavile nordijske smučarke in smučarji, ki bodo nastopili na novoletnih turnejah v smučarski skokih in teku na smučeh. Po njihovi novinarski konferenci so se ob doskočišču simbolične skakalnice namreč v družbi Neishe predstavili s pesmijo Krila.

Dogodek je potekal v okviru že ves decembrski čas trajajočega sklopa prireditev "Ljubno v Ljubljani", ki se dogajajo ob doskočišču simbolične skakalnice. Tokrat je Ljubno zamenjala Planica. Smučarska zveza Slovenije je namreč prireditev preimenovala v "Planica v Ljubljani". Slovenska prestolnica je bila tako priča posebnemu dogodku, ki je imel velik pridih Planice. V dolini pod Poncami bodo tekme svetovnega pokala potekale med 21. in 24. marcem 2013.

Neisha se je predstavila s svežo predelavo svoje pesmi Krila. Moči je združila z našimi skakalkami in skakalci, ki so se nedavno zaprli v studio in na Neishino pesem posneli spremljevalne vokale. Pesem sedaj vsebuje veliko navijaškega in timskega duha, seveda pa se je cel proces nastajanja pesmi dokumentiral. Pod taktirko mladega režiserja Klemna Udovča Clementina je tako nastal spot, ki Neisho ter skakalce in skakalke postavlja v drugačno, njim manj poznano okolje. Neisha se znajde na skakalnici, športniki pa v studiu. Vsi so se odrezali odlično, njihova skupna Krila, pa so s premiero videospota dodobra ogrela vso zbrano množico ob 110-metrski skakalnici.