ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

elektrika (1) Svet24.si

Ste pripravljeni na večdnevni električni mrk?

čaj, pitje čaja Svet24.si

Čaji, ki preženejo nespečnost, prehlad, ...

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Par_1 Njena.si

Kmetija: Aljažev odziv na Linine razgaljene ...

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Šport Trebnje

Vrste Trima Trebnje okrepil še Miodrag Ćorsović

Piše: R.K.

Čas objave:
05.08.2021 09:51

Črnogorski rokometni reprezentant Miodrag Ćorsović, ki je do sedaj branil barve črnogorskega prvaka Lovćena, je po novem član trebanjskega Trima. Krožni napadalec je s klubom podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za še eno sezono.

Trebanjska zasedba bo tako v novo sezono krenila še močnejša na liniji šestih metrov. Konkurenco med krožnimi napadalci bo zaostril perspektivni črnogorski članski reprezentant Miodrag Ćorsović. Mladi krožni napadalec je rokometno pot začel pri Rudarju iz Plevlje, se dodobra razvijal in bil redni član mlajših reprezentančnih selekcij Črne Gore. V lanski sezoni si je z dobrimi predstavami priigral prestop v vrste domačega prvaka Lovćena in niz sijajnih tekem nadaljeval ter bil premierno vpoklican v člansko reprezentanco. V dresu z državnim grbom je debitiral januarja proti Švedski.

Po novem bo delal družbo Lanu Grbiću in Davidu Didoviču na črti šestih metrov, s klubom pa je podpisal dvoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za še eno sezono.

Miodrag Ćorsović, nova okrepitev RK Trimo Trebnje: “Izjemno sem vesel, da sem se dogovoril za sodelovanje s klubom, ki ima visoke ambicije, dobre pogoje in odličnega trenerja. Komaj čakam, da lahko sodelujem z Urošem Zormanom, hkrati pa navijačem obljubljam boj za vsako žogo.”