mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Šport

Z zmago proslavili začetek klubskega delovanja

Piše: M.K.

Čas objave:
06.05.2021 18:09

NTK Šentjernej je včeraj ob predstavitvi svojih novih klubskih dresov z občinskimi barvami, logotipom in napisom kluba, organiziral prvo tekmo v zgodovini novoustanovljenega kluba. Potekala je v prijetni dvorani KobraTeam, kamor so Šentjernejci povabili veterane NTK Krka ll iz Novega mesta.

Ob tej priložnosti je nastalo nekaj skupnih fotografij, tekmovalno zgodovino pa so Šentjernejčani začeli na najboljši možni nažin – z zmago! Trdijo, da ni
poslednja.

NTK Šentjernej z novimi dresi
NTK Šentjernej z novimi dresi
NTK Šentjernej

Ekipo NTK Šentjernej so zastopali Jože Grubar, Grega Kostanjšek, Miha Klemenčič in Drago Blažič, igralce je na zanimivem srečanju vodil predsednik NTK Šentjernej Dušan Pezelj. Gostujočo ekipo so zastopali Veno Vranc, Tomo Zupančič, Marko Guštin in Aleš Cujnik.

Ekipi sta se dogovorili, da se dvoboj odigra na pet dobljenih partij, brez igranja v parih. Domači igralci so prijetno presenetili, saj so goste, ki so veljali za tihe favorite srečanja, odpravili kar s 5:2. Tekma je potekala brez gledalcev in v skladu s priporočili in zahtevami vlade Republike Slovenije. 

Prva tekma v Šentjerneju
Prva tekma v Šentjerneju
NTK Šentjernej

Rezultati: Jože Grubar - Tomo Zupančič 0 : 2, Grega Kostanjšek - Veno Vranc 2 : 0, Miha Klemenčič - Marko Guštin 2 : 1, Grega Kostanjšek - Tomo Zupančič 0 : 2, Drago Blažič - Marko Guštin 2 : 0, Miha Klemenčič - Veno Vranc 2 : 1, Grega Kostanjšek - Marko Guštin 2 : 1.

Srečanje se je končalo v prijetnem vzdušju, gostje iz Novega mesta pa so napovedali skorajšnje srečanje v dvorani Krkašev v Drgančevju.

NTK Šentjernej bo jeseni poskušal oblikovati tudi prvo namiznoteniško ekipo v pionirski konkurenci, potekajo pa tudi dogovor o vrsti veterank, saj je med občankami kar nekaj zanimanja za to lepo najhitrejšo igro na svetu.