Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport

Za Krkaše dve zmagi

Piše: R.K.

Čas objave:
24.01.2022 13:32

Minulo soboto so po daljšem odmoru klubi v slovenskih namiznoteniških državnih ligah začeli z drugim delom prvenstva.

Novomeška prva ekipa, ki je decembra prvi del tekmovanja zaključila z zmago, je v 10. krogu lige v najmočnejši postavi gostovala v Ljubljani pri Slovanu in v dvorani Kodeljevega po dveh urah zabeležila novo zmago.

Rezultati: NTD Kajuh Slovan – NTK Krka Novo mesto 2:5. Palchikovskiy – Mamut 2:3, Novak – Šmaljcelj 3:2, Kocjančič – Karkovič 1:3, Novak – Mamut 2:3, Palchikovskiy - Karković 0:3, Kocjančič – Šmaljcelj 3:1 in Novak – Karković 0:3.

Druga ekipa NTK Krke je gostovala pri prvi in drugi ekipi NTK Bendl v Kranju. Novomeščani so obakrat igrali v postavi Vertuš, Bećirević in Vidmar. Proti prvi ekip, ki je na lestvici vodeča in je v dosedanjih tekmah doživela le en poraz, so izgubili s 5:3. Dve zmagi je prispeval Bećirević, eno Vertuš. Suvereno zmago pa so dosegli proti drugi ekipi, kjer sta dvakrat zmagala Bećirević in Vertuš, točko za gladko ekipno zmago 0:5 pa je prispeval najmlajši član druge Krkine ekipe, nadarjeni Žiga Vidmar.

Ženska ekipa NK Krka Novo mesto naj bi odigrala tekmo z NTK Letrika, a do zaključka redakcije še nismo dobili rezultata, izid tekme pa ni zabeležen niti na uradni strani NZT Slovenje.