zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Šport Ljubljana

Zdovc izbral 14 košarkarjev za nadaljevanje priprav

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.08.2015 19:45

Slovenska moška članska reprezentanca se je danes vrnila iz Latvije, kjer je na pripravljalnem turnirju zabeležila poraz in zmago. Slovenski košarkarji se bodo po krajšem počitku spet zbrali v sredo, selektor Jure Zdovc pa je določil 14 igralcev, ki bodo nadaljevali priprave.

Priprave na Eurobasket 2015 v Zagrebu so se prevesile v drugi del, po Kranjski Gori, Zrečah in Rigi pa bodo košarkarji slovenske članske izbrane vrste od srede šest dni trenirali v Podčetrtku. Ekipi se bosta spet pridružila Saša Zagorac in Miha Zupan, ki sta trenirala s pomočnikom trenerja Gašperjem Potočnikom pri Unionu Olimpiji v Ljubljani, selektor Jure Zdovc pa se je odločil, da priprav ne nadaljuje Boban Tomić, ki je na parket stopi na dveh tekmah in dosegel osem točk.

V Podčetrtku ne bo niti Zdovčevega pomočnika Stefanosa Dedasa, ki se bo na treninge Slovenije zaradi priprav Gaziantepa vrnil tik pred prvenstvom.

Po petih tekmah, na katerih je Slovenija dosegla tri zmage (Nova Zelandija, Avstralija, Poljska), bodo naslednje preizkušnje sledile od 21. do 23. avgusta na Pokalu Adecco v Kopru z Ukrajino, Finsko in Italijo.

FOTO: Facebook