zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Šport Moskva

Zoran Dragić za ruski Himki

Piše: Radio Krka, sta

Čas objave:
13.08.2015 19:02

Potem ko se pred dnevi moštvo severnoameriške košarkarske lige NBA Boston Celtics ni odločilo za nadaljevanje sodelovanja s slovenskim reprezentantom Zoranom Dragićem, je danes postalo jasno, da se bo mlajši brat Gorana Dragića vrnil v Evropo. Sklenil je namreč dvoletno pogodbo z ruskim Himkijem.

Boston je Miamiju, prejšnjemu delodajalcu bratov Dragić, v zamenjavo za Zorana prepustil tudi drugi izbor na naboru lige NBA leta 2020. Ob tem je Miami Bostonu že izplačal 1,6 milijona dolarjev, kolikor naj bi znašala plača Zorana Dragića v novi sezoni. A do dogovora ni prišlo, namesto v Bostonu pa bo mlajši Dragić izzive iskal v Rusiji.

Novico o dveletni pogodbo Dragića s Himkijem je danes posredovala agencija Sportando, potrdil pa jo je tudi že ruski klub. Na svoji spletni strani je moskovski Himki zapisal, da je sklenil dve leti dolgo sodelovanje s slovenskim igralcem, ki je zadnji sezoni preživel v ligi NBA.

Direktor ekipe Pavel Astahov je izrazil zadovoljstvo, da so dobili tako vsestranskega igralca, ki je tudi med nosilci igre slovenske izbrane vrste.