Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Zabavno Las Vegas

Ameriška olimpijka kot prostitutka

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.12.2012 15:46

Ameriška atletinja Suzy Favor Hamilton je zadnje leto delala v Las Vegasu kot "spremljevalka", za svoje usluge pa je zaračunavala po 600 dolarjev na uro, je prišlo na dan.

44-letna Favor Hamiltonova, ki je ZDA trikrat zastopala na olimpijskih igrah, je zaslovela leta 2000 v Sydneyju, ko je v finalu teka na 1.500 metrov namerno padla, ko je spoznala, da ne more zmagati.
A zdaj je mična svetlolasa športnica dvignila še precej več prahu, ko je spletna stran The Smoking Gun v četrtek razkrila njeno dvojno življenje. Mati treh otrok trdi, da je njen mož vedel, da se ukvarja z elitno prostitucijo, in jo je poskušal od tega odvrniti.
Favor Hamiltonova je od lanskega decembra delala za lasvegaško agencijo pod umetniškim imenom Kelly Lundy, njena skrivnost pa je prišla na dan, potem ko je strankam razkrila svojo pravo identiteto in pri tem naivno verjela v nepisano pravilo, da se taki podatki ne razkrivajo. Ali, povedano drugače - kar se zgodi v Vegasu, (ne) ostane v Vegasu.
Takoj ko je stvar pricurljala v javnost, je Suzy na Twitterju svojim sledilcem pojasnila svojo plat zgodbe, češ da je šlo za "veliko napako", ki ji je služila kot "pobeg od življenja" in njenega boja z depresijo. "Naj to zdaj zveni še tako neverjetno, ampak resnično si nisem mislila, da bo to prišlo kadar koli na dan, zato tudi nisem pričakovala, da bo kdo zaradi tega trpel," je zapisala.

Pojasnila je, da je šla v posel samo zaradi izpolnitev fantazij, ne pa, da bi se s tem ukvarjala dalj časa. "Zavedam se, da sem sklenila nekaj skrajno iracionalnih odločitev, in zanje prevzemam vso odgovornost. Nisem žrtev in vedela sem, kaj počnem. Poklic spremljevalke me je pritegnil predvsem zato, ker mi je omogočal številne mehanizme spoprijemanja z življenjem v času, ko sem preživljala težave v zakonu in življenju."
Ob tem je napovedala, da namerava zaradi svoje težave poiskati zdravniško pomoč: "Nameravam se zbrati in ponovno postati vzorna mati in soproga, hči in prijateljica."
Prve posledice razkritja pa je Favor Hamiltonova že občutila: v teh dneh bi namreč morala sodelovati na tradicionalnem polmaratonu, ki ga prireja Disneyland, a so ji vabilo preklicali, ob tem pa ji prepovedali udejstvovanje na vseh Disneyjevih dogodkih.