nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

ivan janez janša sds Svet24.si

Janez Janša prepričal NSi, DeSUS in SMC

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Zabavno Novo mesto

Captain Morgan's Revenge predstavljajo sveži video "MY WORST ENEMY"

Piše: Propagandist

Čas objave:
02.05.2019 10:23

Novomeški rockerji so spet v igri. V novi etapi predstavljajo video za singel My worst enemy, napovedujejo tudi sestavljanje novega albuma.

Captain Morgan's Revenge so pred letom dni izdali prvenec Queen of the night, za njimi je tudi polno koncertno leto, s singlom in videom My worst enemy pa že napovedujejo nove etape. »Ko delaš musko, misliš, da delaš samo musko. V bistvu pa pleteš vezi med ustvarjalci!« poroča Rok Žurga, vokalist ter avtor glasbe in besedil.

e55f3d90-108e-45b6-87f2-32fc086d0a1b.jpg
Novi videospot - My worst enemy
Mirror2Mirror Production

O najhujšem sovražniku
 »Najbrž je prav zaradi te kemije novi singel tako nabrit!«Enemyjupiše popotnico  bobnar Maksim Špelko. Pod avtorstvo komada se sicer tudi tokrat podpisuje Žurga, ki doda, da »...komada ne moreš kar tako sestaviti sam.«

Kar pa bržkone velja tudi za video. Čeprav je izdelek pod režijsko taktirko Vitala Butinarja pripravila utečena ekipa Mirror2Mirror, so se v njegovo nastajanje aktivno vključili vsi člani benda. »Sestavni del osebne rasti je soočenje z lastnimi demoni,« o sporočilu komada in videa razlaga avtor ter se pošali na račun kravat in oblek. Te so na snemanju povzročile največ težav, nelagodja in smeha. »Smo pač rokenrol!«

Spomnimo še, da so Morgani in režiser VitalButinar s prejšnjim videom »Say you'll be mine« prejeli nekaj mednarodnih festivalskih uvrstitev in nagrad.

e52ced59-a661-4ce7-a079-cf05f7d51adf.jpg
Captain Morgan's Revenge
M. K.


Novomeščani so video premierno prikazali obiskovalkam in obiskovalcem njihovega koncerta v sklopu Ortofesta. CMR so si z marljivim delom, dovršenim nastopom in Žurgovo očitno odrsko karizmo v letu dni nabrali močno bazo predanih poslušalcev. Dober dokaz za to je bržkone prav Orto, poln glasnih in živahnih obiskovalcev na enem od sklepnih dogodkov letošnjega Ortofesta. Energija ter stik med obiskovalci in odrom je bila vredna zabeležke. 

Nova plošča v roku leta dni
Ekipa napoveduje, da bo tudi prihodnje ustvarjanje rokovsko ošiljeno, glasno in ostro, poslušalcem pa bo celoten novi material na voljo v prihodnjem letu. Del novega ustvarjanja so CMR predstavili na koncertu v Ortu, pred fanti pa je bogato koncertno poletje z rezerviranimi datumi na evropskih odrih.