mož elektirka Dobra karma

Tarot napoved: poudarjeni strahovi in podvojeni ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Zabavno Novo mesto

Doživeli sta decembrsko pravljico

Piše: M.K.

Čas objave:
10.12.2019 11:35

Simpatični in energični radijki s Krke, Petra Majdič in Ajda Zorko sta se letos skupaj odpravili na Glavni trg v Novo mesto in tam doživeli nepozaben prižig prazničnih luči.

"Med prazničnimi lučkami je vedno čarobno in pravljično. Če to lahko uskladiš še s prijateljico in sodelavko, pa postane naravnost čudovito! No, pa kuhanček tut pomaga pri tem, " je vtise navdušeno strnila programska urednica Radia Krka Petra Majdič. 

Tudi voditeljica Ajda Zorko ni mogla prehvaliti njunega skupnega druženja po službi. "Prižig lučk v prenovljenem mestnem jedru je bil pravljičen. Udeležilo se ga je veliko otrok in njihovih staršev, ki so nestrpno čakali na prihod prvega dobrega moža, Miklavža. Mrzel večer je bil, vendar pa so naša srca ogreli nastopajoči, Miklavž in predvsem praznično okrašen Glavni trg. "

Ajda tudi sicer prisega na posebna doživetja, ki jih ima zelo rada. "Najdragocenejši trenutki so tisti, ki jih preživim v objemu moje družine - eden izmed takšnih je recimo prižig lučk doma, na naši domači novoletni jelki in okraševanje našega stanovanja, pa tudi peka prazničnih piškotov in peciva. Uživam s svojima hčerkama in partnerjem in to so trenutki, zaradi katerih je življenje čudovito."