Ilyushin Il-96-300 Svet24.si

"Putinovo letalo" pristalo v Švici

profimedia-0370438252 Svet24.si

Slovenska družina z regresom na jahto

nova24tv, sds, janez-janša, boris-tomašič Necenzurirano

Madžari prodali Nova24TV. Razkrivamo, kdo je ...

kdo vam laze1 Reporter.si

Bumerang za Tomašiča: tožilstvo že preiskuje ...

roglic 22 pm Ekipa24.si

Primož Roglič padel! Slovenec je bil žrtev ...

Tara Zupancic ok (2) Njena.si

Vroča Tara Zupančič priznala, kaj je ukradla

Roglič Ekipa24.si

Ste že videli to?!? Tako si Primož Roglič ...

Zabavno Novo mesto

Doživeli sta decembrsko pravljico

Piše: M.K.

Čas objave:
10.12.2019 11:35

Simpatični in energični radijki s Krke, Petra Majdič in Ajda Zorko sta se letos skupaj odpravili na Glavni trg v Novo mesto in tam doživeli nepozaben prižig prazničnih luči.

"Med prazničnimi lučkami je vedno čarobno in pravljično. Če to lahko uskladiš še s prijateljico in sodelavko, pa postane naravnost čudovito! No, pa kuhanček tut pomaga pri tem, " je vtise navdušeno strnila programska urednica Radia Krka Petra Majdič. 

Tudi voditeljica Ajda Zorko ni mogla prehvaliti njunega skupnega druženja po službi. "Prižig lučk v prenovljenem mestnem jedru je bil pravljičen. Udeležilo se ga je veliko otrok in njihovih staršev, ki so nestrpno čakali na prihod prvega dobrega moža, Miklavža. Mrzel večer je bil, vendar pa so naša srca ogreli nastopajoči, Miklavž in predvsem praznično okrašen Glavni trg. "

Ajda tudi sicer prisega na posebna doživetja, ki jih ima zelo rada. "Najdragocenejši trenutki so tisti, ki jih preživim v objemu moje družine - eden izmed takšnih je recimo prižig lučk doma, na naši domači novoletni jelki in okraševanje našega stanovanja, pa tudi peka prazničnih piškotov in peciva. Uživam s svojima hčerkama in partnerjem in to so trenutki, zaradi katerih je življenje čudovito."