Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matej zemljic_fofo saso svigelj (2) Njena.si

Skrito v raju: Takšni ljudje so ljubi Mateju ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Zabavno Novo mesto

Doživeli sta decembrsko pravljico

Piše: M.K.

Čas objave:
10.12.2019 11:35

Simpatični in energični radijki s Krke, Petra Majdič in Ajda Zorko sta se letos skupaj odpravili na Glavni trg v Novo mesto in tam doživeli nepozaben prižig prazničnih luči.

"Med prazničnimi lučkami je vedno čarobno in pravljično. Če to lahko uskladiš še s prijateljico in sodelavko, pa postane naravnost čudovito! No, pa kuhanček tut pomaga pri tem, " je vtise navdušeno strnila programska urednica Radia Krka Petra Majdič. 

Tudi voditeljica Ajda Zorko ni mogla prehvaliti njunega skupnega druženja po službi. "Prižig lučk v prenovljenem mestnem jedru je bil pravljičen. Udeležilo se ga je veliko otrok in njihovih staršev, ki so nestrpno čakali na prihod prvega dobrega moža, Miklavža. Mrzel večer je bil, vendar pa so naša srca ogreli nastopajoči, Miklavž in predvsem praznično okrašen Glavni trg. "

Ajda tudi sicer prisega na posebna doživetja, ki jih ima zelo rada. "Najdragocenejši trenutki so tisti, ki jih preživim v objemu moje družine - eden izmed takšnih je recimo prižig lučk doma, na naši domači novoletni jelki in okraševanje našega stanovanja, pa tudi peka prazničnih piškotov in peciva. Uživam s svojima hčerkama in partnerjem in to so trenutki, zaradi katerih je življenje čudovito."