Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Zabavno Los Angeles

Film Medzvezdje z največ nelegalnih prenosov

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
31.12.2015 08:37

Znanstvenofantastični film Christopherja Nolana Medzvezdje se je po podatkih poročila agencije Excipio uvrstil na prvo mesto filmov z največ nelegalnimi prenosi v letu 2015.

Film naj bi doživel skoraj 47 milijonov piratskih prenosov. Na drugem mestu mu sledi sedmi del filma Jamesa Wana Hitri in drzni s skoraj 45 milijoni prenosi.

Omenjenima filmoma na tretjem mestu sledi Avengers: Age of Ultron z več kot 41 milijoni prenosov. Sledi sedem filmov z nezakonitimi prenosi, ki se gibljejo nad 30 milijoni. To so Jurski park, Pobesneli Max: Cesta besa, Ostrostrelec, 50 odtenkov sive, Hobit: Bitka petih vojska, letošnji Terminator Genisys in Kingsman: Tajna služba.

Več kot 20 milijonov piratskih prenosov pa so zabeležili letošnji filmi Focus, San Andreas, Minioni in Inside out, piše britanski časnik The Guardian.

Najbolj zaskrbljujoč podatek je po pisanju The Guardiana, da se je število nezakonitih prenosov od lani močno povišalo, saj je lanski rekorder Volk z Wall Streeta beležil "le" 30 milijonov tovrstnih prenosov.